Sverige

Låt Stockholm fånga din fantasi med en väggmålning som visar huvudstaden i all sin prakt. Se mönstrade tecknade väggmålningar som är utformade med barn i åtanke och som har ljusa färgLäs merer och karaktärer. De många aspekterna av Sverige får liv med foto- och ritningsväggmålningar av Lapplands glaciär, vindpinade träd i Halland eller stranden i Tylosand. Några av väggmålningarna visar åkrar, andra visar sjöar och floder. Det finns berg och scener i månsken vid sidan av den öppna landskapets skönhet.

Avkopplande utsikt med Sveriges väggmålningar

Släpp loss din kreativitet och fantasi genom att få din inredning att se fantastisk och häpnadsväckande ut. Det finns faktiskt dussintals idéer som du kan använda för att framgångsrikt uppnå ditt mål. Att DEkorera rummet har aldrig varit lätt med hjälp av väggmålningar. Detta är innovativa väggbeklädnader som enkelt kan ge liv åt alla tråkiga och tråkiga rum. Photowall har ett brett utbud av väggmålningar som kan hjälpa dig med ditt inredningsprojekt. Sveriges väggmålningar är några av dess fantastiska samling som lätt kan sätta stämningen och atmosfären, förutom att göra rummen vackra. Med de vackra landskapen från Sverige som lätt kommer att få rummet att se underbart ut. Sverige väggmålningar handlar inte bara om att visa miljön i landet utan också om de effekter de kan ge till individerna samt till heminredningen. Du kommer att märka att väggmålningarna främst visar den underbara miljön i Sverige. Utsikten kan alltså ge en uppfriskande och föryngrande känsla i rummet. Färgerna är också fantastiska nog som kan ge en lugnande och avkopplande känsla. Med dessa kommer du att vara mer fokuserad i allt du gör och vara mer produktiv när du utför en uppgift. Du kommer säkert att älska dessa Sveriges väggmålningar och kommer att kunna skapa en fantastisk fokuspunkt som kommer att bli avgudad av många människor, även din familj. Välj den bästa väggmålningsdesignen för vardagsrummet, sovrummet eller till och med på din arbetsplats och effekterna kommer verkligen att bli fantastiska.

Om Sverige

Officiellt kallas landet för Konungariket Sverige och är ett skandinaviskt nordiskt land i norra Europa. Sverige är det största landet i norra Europa. Historiskt sett har Sverige sedan förhistorisk tid varit bebott av de germanska folken, som så småningom uppstod som geater och svenskar samt sjöfolket som kallas nordborna. Den södra delen av Sverige är till övervägande del jordbruksområde, medan den norra delen är starkt skogbevuxen. Om du planerar att besöka Sverige finns det vissa saker du behöver veta för att kunna förstå landet och folket. I Sverige är kaffedrickandet skogligt genom en tradition som kallas fika. Det är när vänner, familj eller kollegor träffas för att dricka kaffe eller te, ofta med något sött vid sidan om. Du måste också försöka använda lingonsylt eftersom detta används ofta till en mängd olika rätter, från köttbullar och pannkakor till gröt och svartpudding. Sylten används dock sällan på bröd, trots sin sötma. Sverige är också ett av de ledande länderna när det gäller att uppfostra småbarn eftersom både pappor och mammor får 480 dagars betald föräldraledighet. Således praktiseras jämställdhet mellan könen i landet. I landet finns det vad man kallar en uppförandekod som inte har någon direkt översättning. Ordet är lagom, som betyder "lagom", "med måtta", "lämpligt". Det betyder också att man ska smälta in bland andra utan att visa extrema känslor. Du kommer också att märka att man tar av sig skorna när man går in i privata bostäder i landet. Svenskarna tillbringar mycket tid utomhus under vintern och är benägna att släpa in smuts. Det är också ett tecken på respekt för hemmet. Vintrarna i Sverige är kalla och mörka på grund av det geografiska läget. Vintrarna kan vara hårda ibland, men under sommaren får du långa timmar av dagsljus och måttligt varma temperaturer, vilket gör landet till en av de vackraste platserna under månaderna maj till augusti.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.