Slovenien

Ibland är mindre mer, särskilt när det gäller inredning. Samma sak kan sägas om ett ganska litet land vars smeknamn är "Alpernas solsida"! Sloveniens väggmålningar från Photowall sättLäs merer strålkastarljuset på en nation som är mycket vacker, miljövänlig och enormt underskattad. Den här samlingen av väggmålningar från Slovenien besitter en kombination av vackra fotografier från verkliga livet med så rika detaljer att det känns som om du redan är där, och konstverk som kan förvandla vilket utrymme som helst till något verkligt minnesvärt. Oavsett om du har valt ett bostads-, affärs- eller rekreationsutrymme att utforma eller vitalisera har vi något för dig. Du kan också ändra dessa väggmålningar från Slovenien för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning och dina befintliga färgscheman.

Sloveniens väggmålningar och huvudstaden

Ljubljana är Sloveniens största stad med en befolkning på cirka 300 000 personer. Den är värd för några mycket imponerande sevärdheter och miljöer, som Ljubljanas slott som är ett slottskomplex som står på Castle Hill ovanför Ljubljanas centrum. Från början var det en försvarsanläggning och sedan första hälften av 1300-talet säte för herrarna i Carniola, men sedan början av 1800-talet användes det för olika andra ändamål och idag används det som en viktig kulturell plats. Du kan se denna fantastiska byggnad på väggmålningen i Slovenien med titeln "Ljubljana Solvenia Skyline", som finns i olika nyanser och toner. Just den här uppsättningen av väggmålningar från Slovenien kan bli en enorm fokuspunkt i din hall hemma eller utgöra en visuellt intressant syn i styrelserummet på ditt kontor.

Stort historiskt värde

Många människor har inte hört talas om den här platsen, men de ungefär mer än 2 miljoner invånarna i Slovenien kan vara riktigt stolta över hur historien har utfallit för dem. De kontrollerades av romarna i 1 000 år, var under habsburgsk ockupation i mer än 500 år, var en del av Jugoslavien i nästan 50 år och blev slutligen självständiga 1991 genom en folkomröstning, där de valde demokrati och medborgerliga rättigheter. Frukterna av deras arbete kan ses i deras vardagskultur, eftersom slovenerna lever ett hälsosamt och fredligt liv. Väggmålningar från Slovenien kan fungera som en kanal i ditt eget utrymme för en liknande livsstil, vilket ger en känsla av avkoppling och lugn i ditt rum. Slovenien gränsar till Italien i väster, Österrike i norr, Ungern i nordost, Kroatien i söder och sydost och Adriatiska havet i sydväst, och Slovenien har så många estetiska influenser och underbara sevärdheter som du kan se på väggmålningar i Slovenien. Med deras etik av hårt arbete och fokus på utbildning är det inte konstigt att de för närvarande anses vara det mest avancerade landet från det som kallas "Ex-Jugoslavien".

Besparing med väggmålningar från Slovenien

Som redan nämnts lägger detta land stort värde på att bevara och uppskatta naturen. En anmärkningsvärd 53,6 procent av Sloveniens yta är skyddad mark, en högre procentandel än någon annan nation på jorden utom Venezuela. Med mer än hälften av sin totala yta täckt av skog är Slovenien verkligen ett av de grönaste länderna i världen. Detta kommer att bli en fantastisk dekoration i din inredning, som inte bara är en fröjd för ögat utan också återspeglar din inställning till miljön och delar en gemensam faktor med denna underbara nation. Slovenien har över 7 000 kilometer markerade bergsleder, inklusive 165 bergshytter och skyddsrum. Ta bara en titt på den slovenska väggmålningen med namnet "Slovenian Autumn", ett verkligt vackert motiv som visar en sådan bergsstig i all sin prakt. Trots sin relativt lilla befolkning är slovenerna också ganska atletiska inom en rad olika sporter. "Live the Adventure", till exempel, är en väggmålning från Slovenien som kombinerar deras affinitet för natur och sport, en bild som kan bli en mycket cool och sportig väggdekoration i ditt hem eller på kontoret.
Produktinformation
  • Visar 1-8 av 8 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.