Tyskland

Oavsett om du gillar de läckerheter som en Oktoberfest ger dig eller om du helt enkelt gillar underbar arkitektur och kultur är den här kategorin perfekt för dig. Photowalls utmärkta Läs merurval av högkvalitativa väggmålningar i Tyskland kan vara det temat för dig. Folket, språket och traditionerna är det som gör den tyska kulturen unik. Vi vet alla att detta land har haft en nyckelroll i Europas och världens historia. Det är också känt som poeternas och tänkarnas land, vilket du kan se återspeglas i några av de vackra bilderna i Tyskland väggmålningar. Som vanligt kan du justera dessa Tyskland väggmålningar så att de matchar eller kontrasterar med dina befintliga inredningselement som färgscheman, möbler och så vidare.

Inbjudan till naturen med väggmålningar i Tyskland

En intressant sak att notera när du väljer dina väggmålningar i Tyskland är att en tredjedel av landet fortfarande är täckt av skog och skogsmark. Trots att Tyskland är ett av de mest tätbefolkade länderna i Europa är en stor del av landet faktiskt fortfarande täckt av lövverk. Detta fantastiska drag eller egenskap, om du så vill, kan ses i många av Tysklands väggmålningar. Om du är ett fan av Bröderna Grimms sagor kanske du vill skaffa en vacker väggdekoration av Schwarzwald, som är platsen för många av deras sagor. Du kan se en del av detta underverk i en liknande miljö som "Thuringian Forest at Sunset", en väggmålning från Tyskland som ger en mysig och avkopplande stämning i vilket rum som helst. Naturen inomhus är alltid en trevlig syn, särskilt med Tyskland väggmålningar som "Höst på den schwabiska alben". Detta magnifika motiv kan utgöra den mest pittoreska bakgrunden att ha i ditt bostads-, företags- eller rekreationsutrymme.

En fest för ögonen

Landet har gått igenom en omtumlande historia, vars tecken syns i den rika och varierande arkitekturen. Palats, slott, katedraler och monument berättar bäst Tysklands historia. Du kommer att få se många av dessa fantastiska strukturer när du tittar på Photowalls samling av väggmålningar från Tyskland. Amfiteatrar, kurorter och romerska broar är en del av den antika arkitekturen och den civilisation som blommade upp i det område som idag är Tyskland. Förromansk arkitektur består av kyrkor som går tillbaka till början av 900-talet. Under den romanska perioden byggdes många katedraler som har överlevt genom tiderna fram till idag. Renässansen, som blommade mellan 1400- och 1600-talen, kännetecknas av slott och palats som det som finns med på den tyska väggmålning som heter "Neuschwanstein Disney Castle" och som lyfter fram den byggnad som inspirerade Walt Disneys berömda logotyp. Många turistattraktioner i Tyskland omfattar otroliga strukturer, till exempel Berlins och Tysklands centrum för politisk verksamhet som presenteras i väggmålningen Tyskland med titeln "Reichstag Building".

Den stora variationen av väggmålningar i Tyskland

Vi sätter stort värde på mångfald och att göra ditt förvärv av en Tyskland väggmålning så sammanhängande och bekvämt som möjligt. Det är också därför det finns två mindre underkategorier i vårt sortiment av Tyskland väggmålningar. Dessa är nämligen Berlin och München. Berlin är Tysklands huvudstad, men även Hamburg, München och Köln hör till de största städerna i landet. Photowall har allt från verkliga fotografier som omedelbart förflyttar dig till de nämnda städerna till konstverk som ger dessa platser en helt ny distinktion. I Berlin-utbudet kan du hitta vackra verk som "Brandenburg Gate at Night", en underbar bild som visar upp en av stadens mest framträdande platser. Många av Berlins landmärken finns med i Tysklands väggmålningar. Om du är mer på den funkiga sidan kanske du vill prova "Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz", som täcker den berömda Berlinmuren, men på en annan, mer livlig och trendig sida. Just den här artikeln är ett uttryck för stil och karaktär. Tysklands väggmålningar i München har motiv som "Munich Germany Skyline Blue", en konstnärlig återgivning av den här metropolens magnifika horisont. Detta skulle kunna vara ett trevligt tillägg på till exempel kontoret med sin unika design och de trevliga färgkombinationerna.
Produktinformation