Sydamerika

Sydamerika väggmålningar från Photowall är det perfekta verktyget om du vill ha kultur och natur på en gång i din inredning. Sydamerika är en romantisk, livlig och mångsidig kontinentLäs mer som är känd för fantastiska landskap, kontrasterande kök och otrolig musik som härrör från en hälsosam blandning av influenser. Vår samling av sydamerikanska väggmålningar besitter den moderna lockelsen hos metropoler som Brasiliens huvudstad Sao Paulo, men också den antika charmen hos sevärdheter som Machu Picchus mystik. Kontrasterande färger, olika stilar och unik design är bara några av de ingredienser vi har lagt till för att göra detta sortiment av sydamerikanska väggmålningar till gräddan av grödan. Sydamerika är den fjärde största kontinenten i storlek och den femte största när vi ser till befolkningen och består av 12 länder: Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela. Sydamerika väggmålningar är också hemvist för den näst längsta floden i världen efter Nilen, Amazonas, samt den näst högsta av världens sju toppar efter Mount Everest, Aconcagua i Argentina. Sydamerikanska väggmålningar kommer att glädja, glädja och informera dig, din familj, dina vänner och alla som får syn på dessa underbara vyer.

Den tilltalande effekten av sydamerikanska väggmålningar

Brasilien må ha flest UNESCO:s världsarvsplatser, men Peru, på andra plats med 12 sådana platser, har kanske de mest kända och berömda. I stort sett kronjuvelen av kulturella landmärken i Sydamerika är utan tvekan den sublima och "förlorade staden" Machu Picchu. Detta arkeologiska underverk, som ligger högt uppe i bergen, misslyckas aldrig med att förvåna besökare som kommer från hela världen för att beundra den tidlösa skönheten och de käftsmällande vyerna, vilket du också kommer att se på väggmålningar i Sydamerika. Med sina gigantiska väggar, terrasser och ramper är det verkligen en syn att skåda. Kolla in den sydamerikanska väggmålningen som heter "Machu Picchu" och bli förvånad över hur den kan förändra hela utseendet på ditt rum och ge det mer djup och dimension, men också skönhet och karaktär.

Den största pusselbiten

Förutom att vara det största landet är Brasilien också ett av de mest historiskt rika länderna i Sydamerika, vilket är uppenbart genom att de har 21 världsarvsplatser. De första européerna som bosatte sig här var portugiserna som grundade den första bosättningen 1532. Brasilien fortsatte att expandera genom krig och strider tills den portugisiska kungafamiljen flydde från Napoleon och flydde till Brasilien 1807. Dessa olika influenser kan kännas i alla aspekter av den brasilianska kulturen, och därmed även i sydamerikanska väggmålningar. Även om kungen, Dom Joao VI, återvände till Portugal 1821, stannade hans son kvar i Brasilien och blev landets kejsare och slutligen självständighet 1822. År 1889 ledde sedan Deodoro Da Fonseca en kupp för att ta över regeringen från kejsaren och ändra den till en republik som styrdes av en konstitution. I dag är Brasilien det femte största landet i världen!

Kulturella stapelvaror i sydamerikanska väggmålningar

Bogota är Colombias huvudstad med cirka 8 miljoner invånare. Ett en gång kosmopolitiskt centrum av förfining har under de senaste decennierna blivit ett epicentrum för affärer, politik och underhållning. Det privilegierade läget och den nationella flygplatsen gör staden mycket lättillgänglig och en bekväm "språngbräda" för andra destinationer i hela landet. Kanske kan du till och med se den i sydamerikanska väggmålningar som "Bogota Colombia City Map". Bogotas smeknamn kommer från det faktum att det finns så många bibliotek och universitet här. Sydamerikanska väggmålningar som "Bogota Colombia Skyline" visar upp ikoniska byggnader som Palacio Arzobispal eller Rosario University. Med olika nyanser och toner att välja mellan är dessa sydamerikanska väggmålningar ett mångsidigt och användbart verktyg för att justera den visuella vikten för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning eller dina befintliga färgscheman.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor