Florida

Florida är en delstat i den sydöstra delen av USA. I väster ligger Mexikanska golfen, i norr Alabama, i öster Atlanten och i söder Floridasundet. Delstatens huvudstad är Tallahassee, Läs meroch Miami är den mest befolkade och urbaniserade staden. Photowall visar sin respekt för denna unika och hyllade stat i sin egen serie väggmålningar i Florida. Dessa bilder skildrar den svängiga och elektriska stämningen på de olika platserna som kantar denna anmärkningsvärda region. Om du har dessa väggmålningar från Florida i ditt hem kommer du att få med dig värmen från stadsnätter, samba-ljuden, doften av tamales och ljusen från Miami in i din egen privata fristad. Det finns ingen delstat som kan mäta sig med Florida när det gäller partyscenen, och det finns inga bilder som dessa väggmålningar från Florida för att föra in denna magi i ditt hem. Föreställ dig de solbrända kropparna som går på de livliga gatorna, de glänsande sportbilarna som kantar trottoarerna och de magnifika blå stränderna i denna region med dessa fantastiska väggmålningar från Florida. Det finns definitivt inget utrymme i ditt hem som inte kommer att väckas till liv av dessa fantastiska bilder.

Elektriskt i Florida väggmålningar

Indianerna har bebott den här staten i över 14 000 år. De upptäcktes först av den spanske upptäcktsresanden Juan Ponce de Leon. Han kallade landet för La Florida eftersom detta var spanska för påsk, den tid på året då han landade på det. Vid olika tidpunkter under historiens gång ägdes denna historiska stat av antingen Spanien eller England. Det är platsen för Seminole-krigen, som var de blodigaste och längsta indiankrigena i USA:s historia. Photowall lyfter på hatten för denna fantastiska delstat med "Miami", "Lifeguard Tower in Miami, USA" och "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA" i sin fantastiska samling av väggmålningar från Florida. Dessa exotiska bilder skildrar det pulserande stadslivet och pulsen i denna fina stat. Häng upp några av dessa väggmålningar från Florida i ditt vardagsrum för att ge rummet en festlig och dynamisk atmosfär. Några av dessa väggmålningar från Florida i ditt fritidshus kommer att öka spänningen och spänningen under lekstunden. Placera flera av dessa fantastiska väggmålningar från Florida i dina lounger och känn hur dess gator slår i dina ådror.

Pulserande i Florida väggmålningar

På 80-talet var den mest populära och högst rankade tv-serien Miami Vice. Denna polis- och rånarserie fångade perfekt nattlivet, lasterna och den fängslande musiken i Floridas mest energiska stad. I huvudrollerna fanns Don Johnson, Jan Michael Philips och den lysande Edward James Olmos. Denna show katapulterade alla dessa skådespelare till superstjärnor. Photowall ger dig mer att älska med "Downtown Miami, Florida", "Miami South Beach" och "Suwanne Reflection Panoramic" i sitt fina utbud av väggmålningar från Florida. Dessa fantastiska bilder visar upp allt det vi älskar och beundrar med denna vackra stat. Häng upp dessa väggmålningar från Florida ovanpå din säng, i din sovkammare, och känn dig som om du sluter ögonen på en av de varma Miami-nätterna. Slumra med stil med dessa väggmålningar från Florida i ditt sovrum. Du kan till och med gå så långt som att visa dessa bilder på väggarna i dina barns sovplatser och lekplatser. Enbart deras fängslande färger kommer att hålla dina barn sysselsatta och underhållna i timmar. Ta in denna fina delstats liv och rörelse i ditt hem med dessa väggmålningar från Florida. Det kommer aldrig mer att finnas ett ögonblick av tristhet i din bostad igen.

Snabbt och löst

Florida har länge firats som USA:s pensionärshuvudstad. Detta beror på att dess väder är fint och varmt, perfekt för äldre. Dess levnadsstandard är billig och det finns otaliga nöjen för att hålla pensionärerna sysselsatta. Att leva resten av sina dagar i Florida är verkligen ett bra förslag. Familjen Kennedy har också sitt stamhem i Hyannisport, och deras medlemmar brukar ofta ses på de många nattklubbarna som kantar gatorna. Kennedy Space Center ligger också i denna delstat, liksom Lake Okeechobee. Den största kubanska utlandsboendet bor också här, på grund av att Florida bara ligger några hundra mil från Kuba. Det har också varit ett Mecka för odödliga författare som Ernest Hemingway, Tennessee Williams och Marjorie Rawlings. Everglades nationalpark är också hemvist för den amerikanska alligatorn, Floridas panter, flasknosdelfinen och den älskvärda sjökaninen. Detta är bara några av de attraktioner som lockar människor till denna fantastiska delstat. Låt känslan av denna region genomsyra ditt hem med dessa väggmålningar från Florida.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor