Trädgårdar

När det gäller naturen är det alltid en fantastisk syn att ta in en del av världen utanför i din inredning. Oavsett om det är Versailles manikyrerade trädgårdar eller de klassiska forLäs mermerna och färgerna på en engelsk lantgård har Photowall väggmålningar för trädgårdar som kommer att tillfredsställa dina dekorativa begär och mentala behov. Våra motiv erbjuder ett stort utbud av fält att fly till och koppla av i. Du kan välja alla väggmålningar för trädgårdar som speglar din smak och personlighet, från de dämpade vita, blå och rosa färgerna som finns i stugrabatterna till de starka röda och orangefärgade färgerna som står stolt i de miljöer där de finns. Förutom de uppenbara stilistiska valen har du också en mängd alternativ när det gäller färger och platser. Du kan också anpassa dessa väggmålningar för trädgårdar så att de matchar eller kontrasterar dina befintliga färgscheman och andra dekorativa element.

Variationer i väggmålningar för trädgårdar

I vårt utbud av väggmålningar för trädgårdar kan du hitta fotografier från verkliga livet med så rika detaljer att du nästan kan känna lukten av blommorna och konstverk som är så vackra att du kommer att vilja bygga din alldeles egna trädgård på en gång. Vare sig du föredrar det kulturella eller det vilda, det surrealistiska eller det verkliga, kan en väggmålning med trädgårdar vara precis vad du behöver för att liva upp ett tråkigt eller alltför vanligt rum genom att föra in lite av naturen i ett stadsliv. Om du vill ha ett foto av ovan nämnda höga kvalitet som verket med titeln "Backyard Flower Collection" eller en målning som har en otrolig visuell tyngd och en verklig djupare mening som "Secret Garden", så har vårt mångsidiga och breda utbud av väggmålningar med trädgårdar säkert den perfekta scenen som passar dina behov utan att du behöver klippa gräset eller rensa gräsmattan på riktigt.

En liten bit historia

Ursprunget till hemträdgårdarna ligger bortom den nedskrivna historiens räckvidd. Men de äldsta bilderna av trädgårdar kommer från det gamla Egypten och visar att de var förvånansvärt lika moderna trädgårdar. De trädgårdar som visas på egyptiska gravmålningar var naturligtvis de rikas trädgårdar. I vårt sortiment av väggmålningar med trädgårdar finns det gott om lyx, men med den där provinsiella charmen. Varje kultur har någon form av historisk trädgård i sitt förflutna, vilket är anledningen till att vi också har motiv som sträcker sig vitt och brett i denna vackra värld. Från ett överdådigt torg i Europa som i verket som heter "Villa Rufolo Gardens" och ett elegant gods i Asien som i motivet med titeln "Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo", till det tropiska paradiset som presenteras i den trädgårdsväggmålning som specificeras som "Hammock in Santa Teresa, Costa Rica", finns det något för alla att dela.

Fördelar med väggmålningar i trädgårdar

Trädgårdsarbete i sig är en engagerande och rolig aktivitet som alla kan ta upp när som helst i livet, om de har tid och uppenbarligen resurser. Du behöver inte ha en stor bakgård eller ett stort bostadsområde för att sköta en trädgård, men att ha utrymme hjälper verkligen. Detta kan man se i den konstnärliga rendering som går under namnet "Garden - Abbott Fuller Graves", en väggmålning med dystra färger som är kärleksfullt illustrerade på klassiskt vis. Med få undantag är de flesta människors liv numera fyllda av stress och press. Eftersom trädgårdsarbete är ett helt naturligt sätt att lindra stress som fungerar hela tiden och får dig att känna dig föryngrad och allmänt lycklig, kan väggmålningar med trädgårdar i ditt bostadsområde eller till och med i ditt företag lindra dessa moderna symtom. Det breda utbudet av färger och mönster i detta urval kan lugna ens sinne och öppna upp det för de saker som verkligen är viktiga i livet.
Produktinformation