Vägar & Motorvägar

Alla vägar bär till Rom, som det heter. Vägar är, och har alltid varit, en extremt viktig del av vårt samhälle. Utan sin fantastiska infrastruktur skulle romarna inte ha kunnat erövraLäs mer halva världen, och för de flesta människor har en lång väg något romantiskt över sig. Spänningen man får av att bara ge sig ut på vägen och se vart man hamnar är universell. Varför inte ta med drömmen hem, med hjälp av en fototapet?

Möjligheternas väg

Har du någonsin kört längs en otrafikerad väg genom öppna landskap? Det är något av det mest fridfulla du någonsin kan tänka dig: bara du, din bil och däckens bullrande sång mot asfalten. Eller du kanske har vågat ge dig på att köra genom ett bergspass och med hjärtat i halsgropen kramat om ratten med ett fantastiskt stup bara några meter ifrån dig? Eller kört långsamt på en medfaren väg genom en uråldrig skog och begrundat allt dessa träd kan ha sett? Vägar skulle kunna kallas för känslornas källor, och de kan leda oss till oväntade platser. Ta med dig dessa känslor hem med hjälp av en tapet från vårt utbud med väg-tema.

Stadskörning

Varenda gata i varenda stad är unik, och alla har något speciellt att visa dig. Det finns alltid något nytt att betrakta, från Londons gamla, förtjusande bostäder till Los Angeles glitter och glamour. Med hjälp av fototapeter kan du och din fantasi förflyttas till några av världens mest vackra och exotiska vägar.

Historia

Vägar är en ändlös källa av inspiration för konstnärer och fotografer. Några fotograferar nattlig trafik, för att föreviga de flyende ljusens flyktiga skönhet. Andra fotograferar kända människor på kända vägar, såsom Beatles när de korsade Abbey Road – vilket för övrigt antagligen är det mest kända fotot på Beatles som tagits. Varje fotografi taget på Piccadilly Circus har förevigat ett historiskt ögonblick. Gör dessa historiska ögonblick till dina egna med tapeter från Photowall.

Ta med världen hem

Med vårt utbud av fototapeter kan du ta med dig vägens magi till vilket rum som helst. En bild på en väg gör att rummet omedelbart känns större än det egentligen är, medan en väg som försvinner in i en solnedgång kan ge ett matt rum en livfull färgklick. Ta med lite av världen utanför in i ditt hem med en fototapet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.