Transport

På Photowall har vi ett stort utbud av väggmålningar och det inkluderar ett brett urval av väggmålningar med transporttema. Oavsett om du söker en inspirerande bild av ett klassiskt fLäs merordon eller en väggmålning som förflyttar dig ut på den öppna vägen, har vi något som passar i alla hem. Våra väggmålningar med transporttema är idealiska för barnens tapeter eller som ett fantastiskt tillägg till en profilvägg i ett mottagningsrum, och de kommer att skapa en känsla av dynamik i alla utrymmen.

Varför välja en fordonsinspirerad väggmålning?

Det finns ett antal goda skäl att välja ett fordon som motiv för en väggmålning. För det första är det den stora stilkänsla som vissa av de mönster som erbjuds, till exempel de snabbt flödande linjerna hos McLaren F1-racerbilen eller den klassiska Ferrari 250 GT i överdådigt rött, som ger en färgchock till en annars tråkig inredning. Men det är inte allt. Till exempel kan en clipper som hugger genom vågorna eller ett snabbt ångtåg ge många rum en välbehövlig känsla av målmedvetenhet och klarhet i designen, särskilt när bilden passar in i resten av rummets inredning. Ta en titt på våra bilder av havsgående linjeskepp för en väggmålning som skapar en chic känsla av tidlös stil som skulle passa lika bra i moderna rum som i hem som redan har en art deco-twist. Våra fordonskonstruktioner ger en stor känsla av rörelse och ren stil och är perfekta för många hemförbättringsprojekt som kommer att få ditt rum att sticka ut från mängden.

Transport- och barndesign

Naturligtvis kommer väggmålningar med transporttema att se bra ut i vuxna rum som spelrum, matsalar och arbetsrum. De kommer dock ofta till sin rätt när de används i barnrum. Till exempel finns vår Racetrack Lightning McQueen och andra Cars-filminspirerade figurer på flera väggmålningar som utgör den perfekta bakgrunden för alla barnens lekområden eller sovrum. För småbarn föredras ofta Brum Brum-mönster och gårdsfordon, men tekniska mönster, som våra flygplansritningar, kan också vara utmärkta val när barnen växer upp.

Skapa en känsla av plats

Du kan enkelt framkalla en känsla eller en känsla av plats med en väggmålning. Vad sägs om att överväga en transportscen från en känd stad, till exempel New York? Om du vill ha ännu mer udda designidéer, varför inte titta på den sista gränsen för att skapa den ultimata känslan av rymd, till exempel vår väggmålning Lunar Vehicle on the Moon (Månens fordon på månen)? Det finns bara så många sätt att göra det på med transportinspirerade väggmålningar.

Det perfekta rummet

Att uppgradera utseendet på rummen i ditt hem eller till och med andra vardagsrum är alltid roligt och spännande. Detta gäller särskilt om du skapar ett intressant tema i dem. Väggmålningar om transport visar de olika transportsätt som finns och har funnits. Människor som gillar fordon kommer definitivt att bli förälskade i dessa mönster och kommer mer än gärna att vilja ha dem i sina rum. Välj din favoritväggmålning och du kommer att skapa en levande och livlig inredning. Kombinera den med andra dekorativa föremål som figurer, skalmodeller och annat och du kommer verkligen att kunna slutföra det totala utseendet på ditt rum eller utrymme. Utöver detta kommer den rätta väggmålningen att skapa en attraktiv och intressant fokuspunkt som definitivt kommer att älskas av din familj och dina vänner. Lycka till med inredningen!
Produktinformation