Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Wallys - Tapet - Barnrum

891

motiv

Transport

Här på Photowall har vi ett brett utbud av fototapeter, bland annat har vi många tapeter med transporttema du kan välja från. Vare sig du vill ha ett inspirerande motiv av ett klassisLäs merkt fordon eller en fototapet av en väg som låter dina tankar åka ut och resa, så har vi något som passar varje hem. Fototapeter med transporttema är perfekta för barnrum eller som en slående fondvägg och skapar en dynamisk känsla var du än placerar den.

Varför välja en fordonsinspirerad fototapet?

Det finns många goda själ att välja en fototapet med ett fordonsmotiv. För det första bjuder våra designer på en härlig stilkänsla, som de eleganta linjerna på supersportbilen McLaren F1 eller klassikern Ferrari 250 GT i en lyxigt röd färg som kan ge ett matt rum en härlig färgexplotion. Det är dock inte allt. Till exempel, ett klipperskepp som skär genom vågorna eller ett snabbt ånglok kan ge många rum en känsla av klar och genomtänkt design, speciellt när motivet passar bra ihop med rummets övriga inredning. Kolla in våra fototapeter med linjefartyg till havs. De skapar en smakfull känsla av tidlös design som skulle passa bra i både moderna rum och i hem som redan har en art déco-känsla. Eftersom de ger en känsla av rörelse och stil är våra fordonsmotiv perfekta att använda för att ge få ditt rum att sticka ut ur mängden.

Transportmotiv för barn

Våra fototapeter med transportmotiv passar självklart alldeles utmärkt i många vuxen-rum, som spelrum, matsalar och arbetsrum. De får dock ofta en helt annan effekt när de används i barnrum. Ta till exempel fototapeter med Blixten McQueen eller andra karaktärer från Cars-filmerna - de är perfekta i varje barns lek- eller sovrum. Småbarn föredrar ofta tecknade bilmotiv eller bondgårdsfordon, men våra tekniska motiv, till exempel Plane Blueprints, kan också vara exceptionella val för ett växande barn.

Förflytta rummet

Det är enkelt att få rummet att kännas som en helt annan plats med en fototapet. Vad sägs om en transportscen från en känd stad, som New York? Eller varför inte något lite längre bort? Skapa en känsla av rymd och upptäcktsfärd med fototapeten Lunar Vehicle on the Moon. Det finns många sätt att förvandla ett rum med våra transport-inspirerade fototapeter.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.