Flygplan

Flyg till stjärnorna i ett gammalt flygplan som har fått stryka på foten av kriget och väder och vind, eller kanske vill du se cockpit på nära håll. Bemästra himlen i ett kraftfullt jLäs meretplan innan du dricker din första kopp kaffe och ser till att du landar smidigt innan du somnar. Med flygtapeter som spänner och upphetsar finns det ingen anledning att vara på marken. Välj ditt hantverk från vårt utbud av flygplansväggmålningar, och välj klokt, för det är nu möjligt att ta över världen från soffan i ditt vardagsrum.

Flyg högt med väggmålningar med flygplan

Som de säger finns det tusen och ett sätt att få ditt rum att se fantastiskt ut. Det är sant, om du kollar olika inredningsreferenser kommer du att bli förvånad över att veta att det finns massor av idéer och inspiration om hur du kan få ditt hem att se fantastiskt ut. Ett av de innovativa och geniala sätten är att använda väggmålningar och Photowall kan extremt hjälpa dig med dina design- och inredningsproblem. Gör en unik och intressant väggdekoration med väggmålningarna Aeroplane. Detta är fantastiska väggmålningar som visar det coolaste transportmedlet som någonsin uppfunnits, tack vare bröderna Wright. Med olika bilder från flyghistorien kan du välja din egen väggmålning och få den installerad på dina väggar. Frågan är förstås var du ska installera dessa fantastiska väggbeklädnader. Tja, det beror på dig. Ta pojkarnas sovrum och lekrum till exempel. Unga pojkar älskar att uppleva och njuta av olika typer av äventyr, och flygäventyr är bland det översta på listan. De kommer säkert att älska att ha bilder av flygplan uppställda i sina rum och du kan på samma sätt skapa ett tema i deras rum. Kombinera väggmålningen med dekorativa föremål som har flygplan och utseendet på deras rum blir helt komplett. Förutom pojkrummet kan du lägga till den rätta väggmålningen Aeroplane i ditt vardagsrum och du kommer att skapa en vacker fokuspunkt som du och din familj säkert kommer att älska. Aeroplans väggmålningar finns i olika intressanta mönster och färger som kommer att hjälpa till med din lille sons tillväxt och utveckling. Vi är alla medvetna om att de älskar att spela rollspel och föreställa sig att vara en del av de himmelska äventyren. Hjälp dem att föreställa sig att de är piloter på stridsflygplan och kommersiella flygbolag så kommer de verkligen att njuta av att vistas i sina rum. Dessutom är väggmålningar med flygplan inte bara en underbar väggdekoration utan kan också vara ett unikt och innovativt läromedel som hjälper dem att lära sig mer om flygning och luftfart.

Kort historik om flygplan

Flygplan är per definition motordrivna, fastvingade flygplan som drivs framåt med hjälp av dragkraft från en jetmotor, propeller eller raketmotor. De finns i olika storlekar, former och vingkonfigurationer. Flygplan används för rekreation, transport av varor och människor samt för forskning. Bröderna Wright uppfann och flög det första flygplanet 1903, vilket erkändes som "den första uthålliga och kontrollerade flygningen med motor som var tyngre än luft". De byggde vidare på George Cayleys verk från 1799, då han lade fram konceptet för det moderna flygplanet. Mellan 1867 och 1896 studerade även den tyske pionjären inom mänsklig luftfart Otto Lilienthal tekniken för flygning med tyngre än luft. Tekniken utvecklades vidare efter att den använts i stor utsträckning under första och andra världskriget. Tyskarna lyckades utveckla en jetdriven motor 1939, Heinkel He 178. Det första jetflygplanet introducerades sedan 1952. Den populära Boeing 707 var det första allmänt använda kommersiella jetflygplanet och det har varit i bruk i mer än 50 år. Med detta givet kan Aeroplanes väggmålningar behandlas inte bara som en inredning utan även som en informationskälla. Välj rätt väggmålning för ditt rum och du kommer säkert att ha en en intressant och cool väggdekoration som alla kommer att beundra.
Produktinformation
  • Visar 1-53 av 53 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.