Underhållning

Vare sig du är en filmfantast, musikälskare eller bara konstnärlig kommer du att hitta något att älska i vårt utbud av fototapeter med underhållningstema. Med ett brett urval av tapetLäs merer som avbildar filmer, serier, musik och andra konstarter, finns det inget bättre sätt att ge ditt hem ett kreativt budskap. Dessa unika och inspirerande fototapeter är skapade av talangfulla fotografer och designers från hela världen och ger dig en chans att göra ditt hem mer personligt med hjälp av de karaktärer, scener eller låtar som har format ditt liv.

Skräddarsydda klassiker

Det spelar ingen roll om det är Audrey Hepburn, Elvis Presley eller Oprah Winfrey som är din idol, Photowalls utbud av fototapeter med underhållningstema har alla klassiker, och mer därtill. Med vintage-porträtt såväl som filmscener, originalaffischer och abstrakta tavlor av världens mest kända kvinnor och män – tillgängligt i både fullfärg och svartvitt – ger denna konstnärliga fristad dig allt du behöver för att inreda ditt hem. Gitarrer skapade av ord, kartor bestående av notskrift, illustrationer av dina favoritinstrument; vad du än vill ha så finns det och kan bli ditt. Varje fototapet kan dessutom specialbeställas efter de mått du vill, du kan välja mellan standard- eller premiummaterial och du kan beskära bilderna hur du vill. Du kan till och med skräddarsy motivet och skapa ett verkligt original. Nästan alla våra fototapeter finns tillgängliga som canvastavlor också, och de är lika lätta att skräddarsy och lika perfekta för att ge dina väggar lite personlighet.

Återupplev din barndomsdröm

Förvandla ditt sovrum, vardagsrum eller till och med ditt badrum till en scen från din favoritfilm. Eller varför inte ett stort skivomslag, precis som du alltid har önskat (i hemlighet)? Om du vill ha något mer subtilt finns det många tapeter med pikanta tryck och innovativa tavlor i mjuka, färgrika toner som skulle ge dina rum lite extra fantasi. Med ett fantastiskt sortiment av fototapeter och tapeter med dina underhållningsfavoriter, kan Photowall liva upp ditt hem och ge din vardag lite extra kreativitet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.