Underhållning

Oavsett om du är en filmfantast, en musikälskare eller bara en konstnärlig typ, hittar du säkert något som kittlar din fantasi i vårt stora utbud av väggmålningar för underhållning. VLäs merår enorma samling innehåller bilder från film, TV, musik, scenkonst och mycket mer. Det är definitivt ett av de bättre sätten att göra ett kreativt uttalande och en social kommentar i ditt hem eller till och med på ditt kontor. Dessa unika och inspirerande underhållningsväggmålningar, som är särskilt utformade av begåvade fotografer och designers från hela världen, ger dig chansen att personifiera din miljö med de karaktärer, scener och låtar som har format ditt liv, inspirerat till förändring och påverkat människorna runt omkring dig.

Klassikerna

Det spelar ingen roll om din idol är Audrey Hepburn, Bob Marley eller till och med Oprah Winfrey, Photowalls utbud av väggmålningar för underhållning har alla klassiker plus så mycket mer. Med vintageporträtt och gamla filmscener, originalaffischer och abstrakta målningar av världens mest kända män och kvinnor, alla i antingen färg eller svartvitt, erbjuder vår konstnärliga fristad alla dina dekorativa behov. Ge ditt utrymme en tidstypisk atmosfär med dessa otroliga väggmålningar för underhållning. Poor Slob without a Name låter kanske inte som det mest passande exemplet, men det här fotot av den eviga symbolen för klass, Audrey Hepburn, som håller en katt i svartvitt från filmen Breakfast at Tiffany's är bra för nostalgi men utstrålar också en nivå av sofistikering och elegans till ditt område.

Musikalisk underhållning väggmålningar

Gitarrer gjorda av ord, kartor gjorda av noter, illustrationer av dina favoritinstrument; du kan välja vad du vill, vi har det i våra väggmålningar för underhållning. Oavsett vilken musikgenre som får dig att sjunga eller dansa har vårt urval något att erbjuda dig. Ikoniska bilder av legendariska musikaliska akter samt konstnärliga tolkningar av musik kan verkligen öka den visuella tyngden i ett rum. Is this Love har en intressant konstnärlig tolkning av den store Bob Marley, mannen som förde reggae till världen, en mycket kvintessentiell figur i musikscenen som en underhållningsväggmålning.

Konsten av föreställning

Dans är ibland en mycket underskattad form av konstnärligt uttryck. Våra underhållningsväggmålningar lyfter fram denna underkategori med motiv av inte bara intensiv detaljrikedom utan som alltid förstklassig kvalitet. Ballerinor är välrepresenterade, med spektakulära verk som Dusky Arabesque, där en slående pose av en dansare dramatiskt porträtteras som ett konstverk. 1960-talets Dance Scene kan också vara ett roligt inslag om du letar efter underhållande väggmålningar av ett mer groovy mode.

Liv upp din barndomsdröm med hjälp av väggmålningar för underhållning

Förvandla ditt sovrum, vardagsrum eller till och med badrum till en scen från din favoritfilm eller ett albumomslag i naturlig storlek, precis som du alltid har velat sedan du var liten. Vårt enorma sortiment av underhållningsväggmålningar ger dig valfrihet. Pryd ditt utrymme med ett utseende av din barndoms hjälte från en viss film eller ett band som du alltid har velat vara en del av. Det kommer att bli en bra samtalsämne för gästerna och visa upp en del av din personlighet. Om du är ute efter något mer subtilt finns det en mängd pittoreska tryck och innovativa målningar i mjuka färgtoner som tapeter som kommer att bli en lysande utsmyckning och ge dina rum något intimt.

Skräddarsydda väggmålningar för underhållning

Varje väggmålning kan ändras så att den passar de dimensioner du önskar. Du kan välja mellan standard- eller premiummaterial och du kan beskära ut de delar du vill. Du har även möjlighet att anpassa själva bilden, vilket skapar ett verkligt original för den mest personliga av underhållningsväggmålningar hemma, på kontoret eller på något annat personligt område. Nästan alla väggmålningar för underhållning finns också som canvasutskrifter, som är lika anpassningsbara och lika bra för att ge karaktär åt dina väggar.
Produktinformation