Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
PAW Patrol - PAW Patrol är på rulle - Tapet - Barnrum

749

motiv

Film och Tv

Vårt sortiment av film- och TV-fototapeter kommer säkert att väcka många känslor, eftersom dessa motiv täcker hela spektrumet av visuell underhållning. Dessa topplådeartiklar kan anväLäs merndas i praktiskt taget alla typer av rum, oavsett om du väljer det för ditt hem, kontoret eller något annat personligt utrymme du vill försköna. Välplacerade film- och TV-fototapeter har stor visuell vikt och intresse, och revolutionerar ett utrymme från det vanliga till det anmärkningsvärda. Med vårt enorma utbud av teman, designer och stilar har du en värld av TV-bilder framför dig.

Alla är vi olika

Mångfalden i våra film- och TV-fototapeter är så betydande att varje ålder, intresse och bakgrund kommer att tillgodoses. Våra olika underkategorier har arrangerats bekvämt för dig, vilket gör din forskning vänligt mot ögonen och snabbt specifik. Film- och TV-fototapeter består av skådespelare och skådespelerskor, animation, klassiker, kult, musik och vintage-filmer. Du kan vara säker på att hitta det bästa valet för dina designplaner.

Ikoner på film- och TV-fototapeter

Vad är det första du tänker på när du hör eller läser om TV och filmer? Logiskt är det människorna som skildrar karaktärerna på skärmen. Det är därför vi har samlat förstklassiga bilder av legendariska skådespelare och skådespelerskor i våra film- och TV-fototapeter. Oavsett om du föredrar verkliga fotografier eller konstnärliga återgivningar, finns silverskärmens alla legender representerade inom båda. Männen kanske gillar The Outlaw Josey Wales - Color i sin mansgrotta eller kontor, en väldigt cool bild av den enastående Clint Eastwood i fullt cowboy-läge. Samtidigt kanske kvinnorna föredrar ett konstverk med namnet Girl Next Door, som visar en ensam Audrey Hepburn i ett fantasifullt collage av urklipp, klistermärken och tryckmaterial.

Något för barnen

Animation är en visuellt engagerande sektion, särskilt för små barn. Perfekt för ditt barns sovrum, eller för barnens lekrum eller studieutrymme, dessa film- och TV-fototapeter ger ett element av skoj och absolut njutning för de unga i ditt avsedda område. Paw Patrol är riktigt populär och representeras således flera gånger. PAW Patrol - Off Duty kommer säkert att glädja varje yngling, eftersom den visar alla hans eller hennes favoritkaraktärer i programmet i en livlig och blommande illustration. Mumintrollen är också mycket omtyckta, särskilt i Skandinavien, och har massor av underhållande porträtt i vår kollektion av film- och TV-fototapeter.

Musikfilm- och TV-fototapeter

Musik spelar en stor roll i vårt engagemang i film, eftersom den kan diktera stämningen och vår egen inställning till de berättelser och roller vi tittar på. Musikaler kombinerar de magiska inslagen i både visuella och auditiva världar som fascinerar och fångar våra hjärtan. Mission from God har den där fantastiska nostalgiska känslan som passar alla vardagsrum eller hallar med dess framställning av Blues Brothers i underbara skisser. Vi har också film- och TV-fototapeter med kungen själv, Elvis Presley, som gör sin signaturpose och utstrålar hans berömda charm. Ta med dig utstrålningen och förtrollning hos biografen till önskat utrymme!

Retro-posters

Retro-posters är en annan trendig artikel om du planerar att dekorera ditt hem eller kontor med en flott utsmyckning. Det finns många alternativ i våra serie med film- och TV-fototapeter, till exempel Movie Poster Casablanca, en av de mest välkända filmerna någonsin, med Humphrey Bogarts och Ingrid Bergmans odödliga partnerskap i spetsen. Det skulle utgöra en otrolig mittpunkt i cineastens rum, en spännande inkludering i en snygg foajé eller till och med något tilltalande i det allrummet på kontoret.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.