Litterära Figurer

Ända sedan människan för första gången upplevde underhållningsvärldens nya underverk som kallas film och senare tv, finns det vissa karaktärer som har fastnat i den globala publikens Läs merkollektiva psyke. Fiktiva karaktärer som vi har lärt oss att älska och som har blivit en lika stor del av vårt dagliga liv som de sysslor vi utför medan vi tittar på dem. Photowall hyllar dessa ikoniska figurer i sitt eget sortiment av väggmålningar med fiktiva karaktärer. Bilderna visar några av de mest älskade och omhuldade karaktärerna som vi har fått njuta av i film och tv. Förvandla ditt hem till en veritabel film- eller tv-studio genom att hänga upp några av dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer i ditt vardagsrum. Det roliga och underhållande som kommer in i detta rum kommer att vara mycket uppenbart när din familj och dina gäster fortsätter att hitta ursäkter för att inte lämna detta område. Fyll ditt hem med showbusinessens elektricitet med dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer runtomkring. Det finns inget rum, vägg eller område där dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer inte kommer att se perfekt ut. Ju fler av dessa bilder du samlar på dig, desto större blir den roliga och spännande faktorn i ditt hushåll.

Ikoniskt i fiktiva karaktärer väggmålningar

Mycket måste hända innan en film eller ett tv-program kan ta sig från början till själva skärmen. När det gäller filmer måste manuset godkännas, en producent måste hittas, studion måste frigöra produktionsmedel och rollbesättningen måste vara perfekt. Även då kommer saker som schemaläggning och logistik in i bilden. Innan en tv-serie görs måste ett pilotavsnitt skickas in för att producenterna ska kunna titta på det. På grundval av styrkan i denna pilotserie bestäms det om fler avsnitt ska göras eller om serien ska bli till ingenting. Photowall ger dig en smak av livet på inspelningsplatsen med "Mermaid Castle", "Victorian Wars" och "Teenage Mutant Ninja Turtles" i sin breda samling av väggmålningar med fiktiva karaktärer. Den första bilden föreställer den omtyckta Ariel i Disneyfilmen Den lilla sjöjungfrun. Den andra är en lek med karaktärerna i den ikoniska spelfilmen Star Wars, och den tredje är en bild från den hyllade 90-talstelevisionssuccén om en kvartett brottsbekämpande sköldpaddor. Låt dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer ge lättsamhet och en känsla av lekfullhet till ditt hem.

Förtjusta i fiktiva karaktärer väggmålningar

Det sägs att under produktionen av den första versionen av filmen King Kong användes tusentals hästsvansar för att skapa pälsen på den gigantiska gorillan. Skådespelerskan Fay Wray spelade den första olyckliga jungfrun som den mäktiga apan förälskade sig i, och det är hennes prestation som ständigt kopieras av skådespelerskor i framtida versioner. Photowall ger dig en glimt av det gamla Hollywood med "King Kong" och "King Kong-Fay Wray" i sin klassiska serie av väggmålningar med fiktiva karaktärer. Dessa unika bilder skulle se fantastiska ut i dina fritidsrum. Placera dem ovanpå din TV eller hemmabio medan du tittar på originalfilmen och känn dig som om du faktiskt var på premiärvisningen av denna film. Bjud in dina vänner och kollegor för att dela upplevelsen med dig genom att låta dem välja vilka delar av filmen de gillar mest. Bjud varandra på Hollywood-frågor och ha en trevlig eftermiddag medan du är omgiven av väggmålningar med fiktiva karaktärer runt omkring dig. Timmarna kommer att flyga förbi obemärkt när ni diskuterar och skrattar åt dessa fantastiska bilder.

Populär och älskad

Hollywoods sägner säger att de två mest framgångsrika filmregissörerna i vår tid, Steven Spielberg och George Lucas, en gång i tiden tjänstgjorde som personliga assistenter på filminspelningen hos den legendariske japanske regissören Akira Kurosawa. Det är därför som de flesta historierna om dessa två kraftpaket i branschen har sina rötter i ämnena i den japanska regissörens filmer. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth" och "Victorian Wars Sir Yodington" i sin fantastiska samling av väggmålningar med fiktiva karaktärer. Dessa bilder skildrar några av de karaktärer som har blivit kända namn på grund av sin enorma popularitet. Häng upp några av dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer i dina loungeområden och känn hur dagens bekymmer och problem helt enkelt faller bort. Några av dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer i dina barns sovplatser och lekplatser kommer att fylla dina barn med vördnad och hålla dem sysselsatta under en hel eftermiddag. Du kan till och med hänga dessa väggmålningar med fiktiva karaktärer i dina korridorer för att ge rummet en atmosfär som en filmstudio. Det finns ingen plats i ditt hem där väggmålningarna med fiktiva karaktärer inte kommer att bli en säker succé.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor