Vintage

Om du är den typ av person som blir upphetsad av shabby-chic-möbler och tillbringar timmar på loppmarknaden, om du är en person vars hem har sin beskärda del av retroprydnader och tavLäs merlor från en för länge sedan bortglömd tid eller om du har en djup affinitet för den gamla skolan, är det här din idealiska plats. Våra utmärkta väggmålningar i vintageutförande ger dig en flyktväg till svunna tider och låter dig omfamna historien och alla dess romantiska nyanser samtidigt som du stannar kvar i nuet med alla dess moderna bekvämligheter. Med ett representativt stycke från varje tänkbar nivå är vintage väggmålningar väl representerade och vår möjlighet att anpassa dem gör att du kan leka med olika motiv för att ge ditt rum den suggestiva atmosfären.

Intressanta klassificeringar

Våra förstklassiga vintage väggmålningar kommer garanterat att glädja dig med sin charm och nyckfullhet, och förvandlar omedelbart ditt rum till en minnesvärd plats att besöka och en fantastisk samtalsämne bland ditt sällskap. Med valmöjligheter som sträcker sig från vintage djur till vintage typografi och allt däremellan finns det säkert plats för alla typer av områden att dekorera och i alla tänkbara stilar. Dessutom har du möjlighet att personalisera alla dessa föremål som passar till din huvudsakliga dekorationsprincip. Bläddra igenom vårt gigantiska urval av vintage väggmålningar för att hitta dem som får ditt hjärta att slå snabbare för förr i tiden.

Vintage konst och design väggmålningar

En mycket engagerande nivå i vintage väggmålningar erbjuder dig pittoreska men spännande återgivningar av konstverk. Det finns kartor och affischer som är mycket iögonfallande och som garanterat kommer att bli en hit bland dina besökare. De vintage väggmålningarna är garanterat utmärkta för ditt hem, men även för kontoret, och de lägger stor vikt vid dämpade färger utan att kompromissa med energin i rummet. Ett bra exempel på detta är Travel Amour, ett härligt ark med mjuka färger men en design som sticker ut och ger ditt rum en fläkt av frisk luft och en fläkt av sofistikering.

Resa genom tiden

Vi kan alla hålla med om att vi skulle vilja prova på tidsresor åtminstone en gång. Det är något med svunna tider som alltid har fascinerat den mänskliga naturen, på grund av föreställningen att vi inte kan veta vart vi är på väg om vi inte vet var vi har varit. Våra högkvalitativa och fantastiskt detaljerade vintage väggmålningar låter dig kika in i det förflutna, med kategorierna vintage städer & platser och vintage kartor & flaggor. En av dem är Creation från 1889, som föreställer Eiffeltornet och som omedelbart förflyttar dina ögon till ett århundrade sedan. Med vår lockande och graciösa estetik kommer dessa gammaldags illustrationer att väcka känslor hos dig och framkalla en reaktion hos dina gäster.

Transport vintage väggmålningar

En annan bedagande serie vintage väggmålningar handlar om transit och rörelse. Detta är underbara skildringar av tidstypiska flygplan, fartyg, bilar, motorcyklar och så många fler. Missta dig inte, de ovan nämnda är inte bara för avicionados av det förflutna utan passar också in i modernt mode för dekoration. Eftersom dessa vintage väggmålningar inte bara är fotografier, utan även ovanliga oljemålningar, retroaffischer och vackra konstverk, kan du smidigt införliva dem med den visuella tyngd du försöker uppnå i försköningen av ditt hem eller kontor.

Människor person

I vår arsenal av vintage väggmålningar placerar vi också strålkastarljuset på ikoner från förr. Framstående personer som Audrey Hepburn, Ingrid Bergman och Marilyn Monroe finns med i den här avdelningen. Aud 1960 är särskilt vacker, återgiven i stramt svartvitt och lyfter fram Miss Hepburns vackra sofistikering. Bilder av denna Hollywood-adel kommer garanterat att bli en hit nästan var du än sätter upp den, eftersom hon, precis som våra förstklassiga vintage väggmålningar, är tidlös.
Produktinformation