Vintage, Möbler

Låt oss först och främst diskutera vad som är vintage-möbler. I allmänhet är man överens om att vintage-möbler är allt som är minst 20 år gammalt. Inom denna kategori anses nyare och Läs merrestaurerade möbler, särskilt de som är från 50- till 80-talen, i allmänhet vara retro. Denna kategori av väggmålningar med vintagemöbler hyllar verkligen det som kan kallas verkligt vintage. Tänk dock på att det faktum att en möbel bara är gammal inte gör den till vintage i teknisk mening, även om de flesta människor använder begreppen gammal och vintage synonymt. För att förtjäna titeln vintage ska möbeln också vara ett exempel på vad som definierade en viss stil under den perioden. Precis som våra väggmålningar med vintagemöbler uppvisar de helt enkelt de bästa egenskaperna hos den epoken. Du kan skapa ett unikt utseende i ditt valda utrymme, oavsett om det är ett bostadsområde som vardagsrummet hemma eller en mer kommersiell inredning som pausrummet på kontoret.

Böckernas magi i väggmålningar med vintagemöbler

Oavsett om du är en läsare eller till och med en författare är bibliotek både en skattkammare och en tillflyktsort. Lugnet och tystnaden på dessa platser är lugnande och de oändliga hyllorna med böcker är så lätta för ögonen. Kolla in vårt utbud av väggmålningar med vintagemöbler för att se några vackra exempel. Bibliotek har bara något så innerligt fascinerande över sig, eftersom de rymmer så mycket kunskap och historier. Nuförtiden erbjuder internet ett omedelbart forskningsverktyg, men ibland är det en mer givande upplevelse att gräva i riktiga sidor. Återskapa den här charmen med väggmålningar av bibliotek med vintagemöbler. Charmen hos föremål som "gamla bibliotek" kan vara en sådan enorm fördel när du använder dem som inredningsdetaljer. Den här väggmålningen med vintagemöbler finns också i klassiskt svart och vitt, vilket ger ämnet ännu mer karaktär.

För barnen

Även om dessa vintage möbelväggmålningar ser gamla ut kommer även de unga att uppskatta dem. Nostalgi och vintage är inne, särskilt när de kombineras med rätt dekorativa element. Barnen kommer att bli förtjusta i de vackra färgkombinationerna som visas upp. De här väggmålningarna med vintage möbler är affektfulla och barnvänliga, något som kommer väl till pass när man smyckar väggarna i familjeorienterade rum. "Meeting in a Yellow Bureau", till exempel, kombinerar skönheten hos en vintagelåda med det alltid populära elementet natur. I just det här fallet är det söta katter som kommer att göra barnen mer än glada. Den här typen av väggmålningar med vintagemöbler kan se bra ut i alla utrymmen, men särskilt i barnens sovrum, studieområden eller lekstugor. "Bear and Teddy" är ett annat bra val när det gäller att uppgradera inredningen i de utrymmen som dina barn ofta vistas i. Använd väggmålningar av vintage möbler för att låta barnen njuta av att tillbringa tid inomhus när vädret inte är så bra.

Mer väggmålningar av vintage möbler

Låt oss erkänna att när du tänker på vintage, kommer du ibland att tänka på medeltida byggnader och allt det där. Vintage möbler väggmålningar har exakt dessa typer av sevärdheter. Ta en titt på "Ornate Cliffe Castle" för det mest konkreta exemplet på detta. Denna väggmålning med vintagemöbler lyfter fram Cliffe Castle, som ursprungligen var hemmet för den viktorianska miljonären och textiltillverkaren Henry Isaac Butterfield. Byggnaden, som stod färdig på 1880-talet, finansierades av familjen Butterfields industriimperium som omfattade ulltextilfabriker och en rederiverksamhet som transporterade brittiska varor till Europa, Amerika och Kina. Det färdigställda huset var ett praktexempel på internationell konst och fransk inredning, vilket du kan se i väggmålningar med vintagemöbler. När du ser denna skönhet kan du bara berätta att det var platsen för många glittrande sociala evenemang.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor