Vintage, Underhållning

Vem älskar inte klassiska saker? Från klassiska låtar, filmer, utrustning och annat. Vi älskar alla känslan av nostalgi. Vintage saker skulle definitivt vara ett bra koncept för visniLäs merng, så Photowall gjorde den äran, och här presenterar de sin Vintage Entertainment wall mural samling. Uppgradera ditt tapetspel genom att prova dessa vintagekollektioner. Detta skulle inte bara göra dina gäster glada, utan även alla som bor i huset, eftersom det skulle ge den klassiska energin från det förflutna till dina väggar. Gamla saker är inte alltid till för återvinning, håller du inte med? Bli imponerad av dessa perfekt coola tapeter som Photowall har lagt fram för dig!

Sätt på skivorna

Inget slår klassisk musik när det gäller avkoppling. Det är bara något med klassisk musik, eller klassiska saker i allmänhet, som får oss att känna oss avslappnade, fridfulla och lugna. Att se saker från det förflutna gör oss genast nostalgiska på grund av de minnen som vissa av dessa innehåller. Fyll rummet med en lugn känsla samtidigt som du lyssnar på bra musik med den här väggmålningen med tema om en gammal vinylspelare. Det svartvita fototemat är bara tillfredsställande att titta på. Dess estetik passar perfekt till vardagsrum, matsalar och till och med sovrum! Den här högkvalitativa tapeten gör att stämningen i ditt rum blir lugnare. Det är en mångsidig tapet som passar på väggen i ditt sovrum, vardagsrum eller matsal! En fantastisk tapet som får alla som ser den att vilja koppla av i vardagsrummet. En passande tapet som sätter en lugn stämning i matsalen. Slutligen, en cool tapet som matchas med dämpad belysning som får dig att vilja ha en skön dröm i sovrummet. Är du ett fan av låten "Hey Jude"? Du kommer säkert att älska dessa vintageaffischer från det legendariska bandet The Beatles! Ta fram de klassiska banden och skivorna och känn nostalgin när du lyssnar på deras låtar i vardagsrummet! Stjärnorna som lyste så starkt i sina bästa år är definitivt en bra väggmålning för ditt hus. Du kan också använda deras låtar som vaggsång och bara stirra på dessa vackra tapeter av affisch-typ! Du kan också prova en vintage analog bandspelare tapet för ditt vardagsrum. Det kommer säkert att rocka dina vänners ögon, eller kanske en förstärkarväggmålning skulle vara bäst för din preferens.

Timeless Classics med Vintage Entertainment väggmålningar

Förutom den klassiska musiken som Beatles och den klassiska musikinspelaren och liknande har Photowall också dessa vackra nationella tidskriftsscener. Du kan försöka välja den här scenen där damen underhåller sina gäster. Med en blekt färgeffekt skulle detta vara en bra bild på våra sovrumsväggar eller vardagsrumsväggar. En annan scen är där folk pratar på en kvällsbal i klänningar och ser skarpa ut i kostymer. Den här Audrey Hepburn-bilden från filmen "Breakfast at Tiffany's" är en klassiker. Hon ser fantastisk ut med sin pipa medan hon ler. Gör ditt rum lika fantastiskt som hon genom att prova en tapet med Audrey Hepburn-tema på väggen. Du kan också prova den här animationen av en björn och en uppstoppad björn som tittar på en klassisk reklamfilm på en gammal tv. Detta ger en söt klassisk stämning som är perfekt för dina rum! Den här vintagegitarren har också sin charm! Dessa tapeter är mångsidiga att de passar bra till alla rum i ditt hus.
Produktinformation
  • Visar 1-14 av 14 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.