3D

Människor uppfattar det rumsliga förhållandet mellan objekt bara genom att titta på dem eftersom de har 3D-uppfattning, ett tillstånd som också kallas för djupuppfattning. Detta är ocLäs merkså mycket viktigt att ta hänsyn till när du utformar din inredning, eftersom det kan ge en faktor för allt från textur till mönster som passar din framtida och önskade estetik. Photowalls förstklassiga urval av 3D-väggmålningar från kategorin mönster ger den nödvändiga dekorativa bredden, höjden, längden och djupet som krävs för att ditt arrangemang ska sticka ut.

Verktyg för 3D-väggmålningar

Majoriteten av oss använder alla eller några av följande ögoninstrument för att observera och förflytta oss varje dag i 3D, nämligen flygperspektiv, stereoskopisk syn, storleksbekantskap, ackommodation och parallax. Flygperspektivet avser att avlägsna objekt verkar ha mindre kontrast än närliggande objekt eftersom ljuset sprids och fördelas slumpmässigt av luften. Det är därför som det är mycket viktigt att hitta rätt ljus i ett rum när man använder 3D-väggmålningar. Stereoskopisk syn är det faktum att våra två ögon ger något skilda bilder, som till exempel hur ett närmare objekt kan verka mer separerat än det avlägsna. Om du använder våra 3D-väggmålningar kommer du snabbt att bli medveten om dessa verktyg som vi använder dagligen, vilket inte bara ger dig visuell njutning utan också en inblick i den komplicerade optiska världen och därmed vår syn på konstnärskap. "Geometric Hipster", till exempel, kan ses idealiskt när man använder alla ovannämnda metoder.

Första provtagning

Nu är det dags att kolla in några av våra mycket distinkta mönster, som kan lyfta ditt personliga område till en helt annan nivå. "Blue Polygonal" och "Cubes in Frosty Pastel" är två häpnadsväckande kompositioner i sortimentet av 3D-väggmålningar, som skapar en speciell stämning genom att vädja till vårt tredimensionella sinne och använda sin unika konstfulla utformning för att ge ditt hemrum eller kontorsområde en enorm visuell tyngd. Eftersom de kan anpassas för att tjäna din önskade atmosfär i hemmet, på kontoret eller i andra personliga utrymmen, kan du leka runt och skapa olika uppställningar där dessa 3D-väggmålningar hjälper till och ger den önskade kosmetiska förändringen. De igenkännbara arrangemangen av dessa motiv kommer definitivt att framkalla intriger och skapa visuellt intresse. Om du vill ha något mer modernt och komplext kan du välja något som "Colosseum Windows". Denna specifika 3D-väggmålning från Photowall kombinerar till exempel 3D-uppfattningens lockelse med arkitekturens moderna magnetism. De olika färgerna är också lämpliga val, beroende på den redan etablerade, eller snart uppnådda, färgbalansen i det rum där 3D-väggmålningen ska sättas upp.

Optiska mekanismer för 3D-väggmålningar

Om du kan gissa eller är medveten om ett objekts ungefärliga storlek kan du också säga ungefär hur långt bort det är baserat på hur stort det ser ut för dig. Detta kallas för storleksbekännelse, vilket också är betydelsefullt när du använder 3D-väggmålningar eftersom det kan diktera den kontrast du skapar med avstånden mellan dina inredningsornament, genom att samordna ojämna proportioner för att generera ett förenande perspektiv. Ackommodation avser ditt visuella fokus på ett nära eller avlägset objekt, varvid linserna i dina ögon fysiskt ändrar form och fastställer hur långt bort objektet är från dig själv. Slutligen är parallax när du flyttar huvudet från sida till sida och närliggande objekt verkar röra sig snabbare eller starkare än avlägsna objekt. 3D-väggmålningarna i vår arsenal motsvarar alla dessa kriterier och visuella faktorer, vilket gör inredningen av ditt utrymme till en fascinerande resa in i den tredimensionella världen genom att använda dessa sällsynta och underbara motiv som vi har till dig.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor