Geometriskt

Geometriska mönster finns i nästan alla aspekter av inredningen, oavsett om de är cirklar, kvadrater, trianglar, rektanglar eller andra former. Inredningsarkitekter använder ofta geomLäs meretriska mönster för att skapa ett djärvt uttalande eller en iögonfallande fokuspunkt vid utformningen av ett rum. Som du kommer att se i Photowalls förstklassiga sortiment av geometriska väggmålningar kan dessa former användas för att utveckla en känsla av rörelse i rummet, för att rikta ögat mot ett ämne eller för att skapa textur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska väggmålningar kan ha en hel del effekt. En välplacerad, detaljrik och vackert färgad geometrisk väggmålning förvandlar ett annars monokromatiskt rum till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan anpassas i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och din allmänna estetik.

Den livfulla karaktären hos geometriska väggmålningar

Förutom att geometriska former är en stor del av vårt dagliga liv, omedvetet eller inte, arbetar de också i nära relation med färger på vissa nivåer. Olika nyanser och färger kan påverka oss mentalt och till och med fysiskt genom att framkalla känslor eller höja våra hormonnivåer. Med Photowalls sublima urval av geometriska väggmålningar kan du kombinera båda dessa egenskaper för att skapa en fantastisk stämning i det rum du vill dekorera. För ett intimt eller bekvämt utseende i hemmet kan du prova något som "Geometric White". De mjuka nyanserna i detta verk passar till och med bra i badrummet, för en gångs skull. Om du vill förnya din arbetsplats kan en geometrisk väggmålning som "Lost Diamonds - Light Green" ge ny kraft åt din entusiasm och drivkraft. Om du letar efter något ännu mer energigivande kan du kolla in "Lost Diamonds - Copper". Just den här geometriska väggmålningen kan förvandla både bostads- och företagsinteriörer till något med mer passion och värme.

Byggstenar

Rektanglar och kvadrater är ett bevis på att raka former skapar starkare känslor som makt, linjäritet och tillförlitlighet. Eftersom kvadrater och rektanglar genererar en känsla av stabilitet och balans är dessa geometriska väggmålningar bra val för kontorsutrymmen. Tänk dig något som "Miami Deco 5", ett mycket slående verk som har massor av kvadrater och rektanglar, men som återges i nästan en arkitektonisk ritning. Det ser inte bara coolt och trendigt ut, utan förstärker fortfarande de tidigare diskuterade egenskaperna styrka och soliditet. Detta kan ge en fantastisk postmodern inredning men är också mycket flexibel i den meningen att det skulle kunna fungera med vissa retrostycken. Geometriska väggmålningar som denna är ett mångsidigt element i Photowalls fantastiska urval av motiv från nivån ytor och texturer.

Geometriska väggmålningar och deras användning

Förutom att ge ditt rum piffighet kan geometriska väggmålningar skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du känner dig när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon form av känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder geometriska väggmålningar. För många former eller för mycket av en och samma form kan ge en energirik känsla och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska väggmålningar är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge erkänt att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och emotionella landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer dina geometriska väggmålningar. För att göra det enkelt, de former du sätter in i din heminredning, i form av geometriska väggmålningar, ska skapa stämningar som du vill ha och önskar.
Produktinformation
  • Visar 1-15 av 15 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.