Rostigt

Rust never sleeps är titeln på ett album av Neil Young, och det är också ett av de mest populära ordspråken i världen. Denna unika biprodukt från den kemiska reaktionen mellan järn ocLäs merh syre har varit en plåga för alla metallurger som har arbetat inom metallindustrin sedan järnålderns början. Denna rödbruna substans som byggs upp på alla metalliska ytor har alltid fungerat som ett förebud om att dina komponenter är på väg att gå sönder. Ändå finns det en märklig attraktionskraft i dess färg. På senare år har rostfärgen visat sig i textilier, golvpaneler och till och med tapeter. Photowall hoppar in på trenden med en egen samling rostfärgade väggmålningar. Dessa rostfärgade bilder skildrar många scenarier där denna märkliga kemiska reaktion har tagit över huvudämnena. Intressant nog ger dessa rostiga väggmålningar ett slags tuff, industriell, obeskrivlig skönhet som är svår att uttrycka. Dessa rostiga väggmålningar finns i ett stort antal olika utföranden att välja mellan och kan ge dina bostadsutrymmen en stark, uttalad känsla som ändå är önskvärd. Låt dessa rostiga väggmålningar liva upp ditt hem på ett unikt sätt som bara de kan. Allt i den här världen är inte blommor, nallar och pastellfärger, skönhet kan komma i många oortodoxa former, vilket dessa rostiga väggmålningar vittnar om.

Rått i rostiga väggmålningar

Det finns en ras av sofistikerade stadsbor som älskar utseendet och känslan av starr och hårda texturer. De låter sina väggar vara omålade, vilket avslöjar den kala, grå cementen under dem. De har väggarmaturer av opolerat stål som har stark belysning under sig som siluetterar formen på armaturerna. Och väggarna är utsmyckade med grova, industriella bilder som på något sätt ändå ger deras bostadsrum en stämning av elegant elegans. Det är verkligen otroligt vad som är vackert om alla element kommer samman. I denna anda erbjuder Photowall sina "Rusty Car", "Rustic Metal Wall Panels" och "Oxidized Rusty Metal Plates" i sin unika kollektion av rostiga väggmålningar. Dessa delar kan ge en känsla av industriell sofistikering till den avantgardistiska stadsbondens hem. Den rika färgen på dessa rostiga väggmålningar ger garanterat en stark kontrast till alla väggar eller tapeter i ditt hem. Låt symmetrin i bilden av rostiga kedjor dra ditt öga till det unika upprepande mönstret. Denna speciella design har visat sig vara lugnande och avslappnande för en viss typ av individ.

Ruggad i rostiga väggmålningar

Vissa människor är till och med kända för att uppskatta utseendet på rostiga maskiner. Med detta i åtanke erbjuder vi våra "Old Control Room", "Recycling" och "Electricity Line Box" i sin fina samling av rostiga väggmålningar. Den första skildrar utseendet på ett övergivet kärnkraftskontrollrum i apokalyptisk stil, med dammiga, rostiga konsoler och displayer. Ungefär som hur världens undergång kommer att se ut under en kärnvapenbunker. Det andra trycket visar utplattade veteranbilar, staplade på varandra, i olika stadier av förruttnelse. Det tredje visar ett gigantiskt säkringsskåp, som nu är täckt av rost, med ett intressant mönster som skapas av hur säkringarna står på rad. Det är både fängslande och tilltalande för en viss sorts palett. Dessa väggmålningar är verkligen inte för dem med konventionell smak. De tilltalar snarare den mer experimentella stadsbon. Men det växande antalet individer med denna speciella smak växer för varje dag. Och Photowall, som alltid ligger i framkant när det gäller designbilder, är alltid redo att tillgodose behoven hos denna särskilda kännare. Rostiga väggmålningar kommer att vara ett underbart tillägg till dina hem eller lägenheter.

Unik och grungy

För dem som längtar efter mer färg tillsammans med sin rost ger Photowall dig "Rusty Patched Plate", "Steel Blue" och "Steel Turquoise" i sin unika samling av rostfärgade väggmålningar. Dessa fina bilder ger en grov färg och textur som garanterat kommer att komplettera väggen i varje hem, även för dem med mer konventionell smak. Häng upp dessa tryck i ditt vardagsrum eller fritidsrum, eller till och med vid sänggaveln, för att ge ditt vardagsrum den välbehövliga sofistikerade kanten. För dem som föredrar en mer konstnärlig stil har vi "Rusty Sweeps", "Rusty Lilac Wall" och "Rusty Metal Wall" för att tillfredsställa deras behov av en mer komponerad look. Till skillnad från rosten i dessa starka bilder har Photowall tillverkat dessa utskrifter med så högkvalitativa material att de är säkra att existera i ditt hem och säkra att komma i kontakt med dina barn. Dess pigment är färgbeständiga och garanterat inte rinner ut och håller väldigt länge. Dessa underbara, okonventionella verk kommer garanterat att ge en extra känsla av skärpa och grov elegans till varje hem där de visas upp.
Produktinformation
  • Visar 1-34 av 34 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.