Ytor

Photowall presenterar väggmålningar av hög kvalitet, detaljrika och färgrika ytor för din inredning. Dessa motiv ger en ny dimension till dina bostads-, affärs- eller till och med friLäs mertidsutrymmen. Ta fram din inredningsdesigner genom att experimentera med nya väggmålningar för ytor som finns i olika mönster, stilar, färger, nyanser, skiftningar, nyanser, nyanser och toner. Photowall gör det så mycket enklare genom att ge dig möjlighet att skräddarsy dessa väggmålningar för att passa ditt designprojekts skräddarsydda estetik och övergripande layout. Du kan anpassa väggmålningarna till dina färgscheman och andra dekorativa element.

Mångfald i väggmålningar för ytor

Eftersom det finns ett ganska stort urval av motiv i väggmålningar för ytor har Photowall skapat en enkel och bekväm möjlighet för dig att minska din urvalsprocess. Detta innebär att väggmålningar har delats in i tre underkategorier, nämligen målade, reflekterande och rustika. Målade väggmålningar definieras i första hand av sin förkärlek för färg, vilket gör dem mycket livliga och fräscha. Reflekterande väggmålningar är, som ordet antyder, mer avsiktligt utformade med vatten som det mest framträdande elementet. Sist men inte minst hänvisar väggmålningar med rustika ytor till bilder som är mer hemtrevliga och lantliga, men som ändå har en enorm stil.

Läget är nyckeln

Den första frågan efter att ha valt ut förstklassiga väggmålningar för ytor är var de ska sättas upp, om det inte redan är bestämt. Medan väggmålningar med naturmotiv kan passa bättre i ett bostadsområde kan kommersiella områden gynnas av ett ämne som är konstgjort i sina väggmålningar. "Colorful Wood Table", till exempel, har det sistnämnda. Den här väggmålningen skulle dock också se bra ut i ett hem på grund av de härliga pastellfärgerna och den nästan diagonala glassliknande designen. Å andra sidan fungerar något som är så robust och stiligt som "Plastered Surface" bättre i ett hem, eftersom vissa färger i väggmålningar med ytor verkligen ger upphov till en känsla av mysighet, komfort och värme. Lyckligtvis har du med Photowalls varierade utbud av väggmålningar med ytor gott om alternativ när du väljer den utsmyckning du vill ha i ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du har valt att vitalisera med något uppfriskande.

Varierade material i väggmålningar för ytor

Det finns ingen singulär preferens för naturmaterial framför konstgjorda material som förekommer i väggmålningar på ytor, eftersom båda är lika populära, precis som i verkligheten. Allt beror på de andra komponenterna som finns i inredningen, vilket återigen är viktigt eftersom du måste hitta en idealisk balans när du använder väggmålningar för att matcha, blanda eller kontrastera med de andra elementen. Ett annat alternativ är förstås en kombination av väggmålningar som visar upp naturmaterial och väggmålningar som visar upp konstgjorda material, vilket skapar intressanta interiörer. Blandningen av konstgjorda och naturliga inslag kan ge en annan estetisk karaktär som ligger någonstans mellan traditionellt och modernt, mellan nyckfullt och sofistikerat, om man så vill.

Grova egenskaper

Valet och den efterföljande placeringen av dina väggmålningar på ytorna beror också på den reaktion eller känsla du försöker framkalla hos dig själv, din familj, dina vänner, dina kollegor och så vidare. Ett verk som "Reflection in Water" från sortimentet av väggmålningar för ytor kan till exempel framkalla ett visst lugn och en viss frid. Detta beror på motivets underbara ton, färgton och nyans av blått som omedelbart förflyttar dig till kanske havet, en lugn sjö eller en sval flod. Sedan har vi väggmålningen "Rustic Charm", som med tanke på namnet skulle man tro att den är idealisk för ett hem, men den kraftfulla bruna tonen skulle också fungera på ett kontor eller någon annan kommersiell plats. Den här väggmålningen skriker klass och sofistikering, med en enkel men ändå beordrande närvaro som säkert kommer att fånga ögat och uppmärksamheten hos alla som lägger ögonen på den.
Produktinformation