Canvastavla från egen bild

Att skapa en personlig canvastavla är enkelt. Du laddar upp ett eget fotografi eller en illustration, väljer vilken storlek canvastavlan ska vara i och lägger den i varukorgen. Vi tryLäs mercker din canvas efter lagd beställning och skickar den till dig inom 1–4 dagar och du behöver inte betala någon frakt.

Egen canvastavla – så här fungerar det

Vilken bild du ska trycka spelar ingen roll, bara den är tillräcklig högupplöst. Alla bilder,oavsett om det är ett foto eller en illustration, måste ha minst en pixel per millimeter i tavlan. Det betyder att om du vill trycka en canvastavla som är 60 x 60 centimeter så behöver du ladda upp en bild som är minst 600 X 600 pixlar, i valfritt bildformat. Är du osäker på bildens kvalitet eller storlek kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Vad din egen canvastavla kommer att kosta beror på vilken storlek önskar. För att se det totala beloppet kan du fylla i vilka mått du vill ha nedan. Canvastavlan levereras sedan färdigmonterad och är redo att hängas upp direkt!

Canvastavla från egen bild

Kanske har du fångat hela familjen på en bild. Kanske har du rest långt bort och tagit bilder på plaster och byggnader du aldrig sett förut. Eller så har du skapat ett mönster med geometriska former och glada färger. Bilder som kan bli till unika canvastavlor är många. Det du behöver göra för att skapa en canvas från en egen bild är att ladda upp en högupplöst bildfil. Det är allt. Du kan till och med skicka in ett mönster du har ritat för hand. Fota då ditt mönster, eller ännu hellre scanna in det och skicka till oss.

Din egen canvastavla

Att skapa själv ger både utlopp för kreativitet och ger ett mer personligt resultat. En egen canvastavla kan egentligen förvandlas till vad som helst. Den kan gestalta en teckning ditt barn har ritat, ett mönster du har skapat själv, ett gammalt fotografi du hittat på vinden eller en bild fotad på familjesemestern. Oavsett vilken bild du väljer kommer din egen canvastavla att bidra till en mer personlig atmosfär i ditt hem.

Canvas från ett foto

Har du gift dig, gjort en resa eller fått barn? Av alla 100 bilderna du tog, var det kanske en bild som du tyckte om lite mer än de andra. Låt den inte bara ligga kvar på minneskortet eller i din dator. Skapa en egen canvastavla från ett foto istället. Allt du behöver göra är att ladda upp fotot, välja vilken storlek din canvas ska ha och välja vilken kant du vill ha på tavlan. Sedan sköter vi resten. Direkt när du lagt din beställning trycker vi din canvas och skickar den till dig inom 1–4 dagar.

Vill du ändra något i din bild?

På en bild kan det ibland vara något som inte riktigt passar in. Det kan vara en persons arm som syns i en familjebild eller någon som passerar när du fotar en plats eller en byggnad. Eller så kanske färgen på bilden inte riktigt blev som du hade tänkt dig. Då kan våra duktiga bildredigerare hjälpa dig med det, de kan ändra färger, ta bort och lägga till objekt och till viss mån ändra proportioner i bilden. Du kan alltid skicka in din bild till oss och berätta vilka förändringar du vill göra så återkommer vi med information om vilka ändringar som är möjliga och information om pris.

Canvastavla av högsta kvalitet

Vi säljer bara canvastavlor av högsta kvalitet, i både material och tryck. Innan din canvastavla från egen bild skickas till dig paketerar vi den omsorgsfullt med skyddspapper i en tålig wellpapplåda som består av återvunnet material. Har du frågor om material eller leverans kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Canvastavla från egen bild till alla olika rum

Att göra om hemma behöver inte alltid vara svårt eller ta speciellt lång tid. Ibland räcker det med att byta ut en matta, addera några gröna växter eller sätta upp något på väggen. En personlig canvastavla passar i kök, vardagsrum, sovrum och barnrum. Du kan också använda den i offentliga miljöer som kontor och butiker.
Produktinformation

Din personliga canvastavla

Ladda upp din bild för att se hur den kan anpassas till en tavla på bästa sätt.

Välj bild

Svar på vanliga frågor

Vilka mått kan en tavla från egen bild beställas i?

Våra canvastavlor finns i storlekar från 20 cm upp till 100 cm och du kan få tavlan i såväl kvadratiskt som liggande och stående format.

Stående:

20x30, 20x60, 27x35, 30x40, 30x45, 30x60, 30x90, 30x100, 40x50, 40x60, 40x80, 45x60, 50x60, 50x70, 50x75, 50x100, 60x75, 60x80, 60x90 och 70x100 cm.

Liggande:

30x20, 60x20, 35x27, 40x30, 45x30, 60x30, 90x30, 100x30, 50x40, 60x40, 80x40, 60x45, 60x50, 70x50, 75x50, 100x50, 75x60, 80x60 och 90x60 cm.

Kvadratisk:

30x30, 40x40, 50x50 och 60x60 cm

Vilken storlek och vilket format ska min bild ha?

Du kan ladda upp bilder som är upp till 1 GB stora. Om du är osäker på bildens upplösning kan vi hjälpa dig att kontrollera bilden innan beställning, skicka ett mail till vår kundservice för att få kostnadsfri hjälp. Om bilden är för stor för att mailas kan du skicka den via filöverföringstjänsten photowall.wetransfer.com. Vi tar emot alla bildformat.

Hur fungerar leverans och betalning?

Information om leverans och betalning hittar du på sidan om våra generella köpvillkor.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.