Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Dolda Bird - Brun Grå - Tapet - Kök

10

motiv

Kollektion:

Scandinavian Surface – In The Woods & The Hidden Bird

Klä in hösten med nya motiv från norska formgivarna Scandinavian Surface. Ända sedan starten har Photowall och Scandinavian Surface haft tapetsamarbeten, och gång på gång skapar ScandLäs merinavian Surface bästsäljande tapetkollektioner med säker skandinavisk stil, stor integritet och fin finess. Denna gång är det en kollektion i två delar vid namn In The Woods & The Hidden Bird, bestående av 10 kraftfulla tapeter. 

Utvalt av:
Photowall

Kom in i den förtrollade skogen!

Scandinavian Surfaces oändliga fascination för träd och natur har återigen inspirerat till en ny tapetkollektion. De har valt en äventyrlig strategi för designprojektet och begett sig in i den förtrollade skogen under alla årets årstider. Trädstammarna är fulla av liv och berättelser. Grenarna sammanflätas och bildar ett naturligt och luftigt precisionsarbete. De livliga färgerna växlar sömlöst mellan varma och svala toner och skapar vackra och naturliga paletter. Kom in i den förtrollade skogen!

In the Woods

In the Woods-kollektionen tar dig med till en organisk, elegant skog där inga träd är lika, och kompositionen bildas av kraftfulla grafiska kontraster och sobra färger. Mönster och färger återspeglar nordisk natur och årstider i djärva vårgröna toner, dämpade melankoliska höststämningar, blå vinterdagar och svala sommarnätter. Mönstret upprepar sig inte förrän efter tio meter vilket gör att vi länge kan gå längs en lång vägg och hela tiden upptäcka något nytt, som det är i skogen i verkligheten. In the Woods är perfekt för långa väggar, men du kan naturligtvis välja ett snitt som passar din vägg, oavsett storlek. Upptäck och njut av detaljer i mönster och färger och leta efter de små hemligheterna som alltid gömmer sig i skogen ...

The Hidden Bird

Hidden Bird-kollektionen är den milda, doftande skogen som omsluter dig i glödande färger, delikata kontraster och mjuka skogsgolv. Färgskalan är framtagen för att passa många material och interiörer. Alla mönster består av både kalla och varma färger, som naturen själv gör genom alla årstider. I skogen kan du alltid höra fåglarna sjunga. Men var är de? Undanstoppade mellan grenarna lever de sina hemliga liv. Men om du sätter dig och stilla låter blicken vandra in i skogen, kan du se dem.
Utvalt av:
Photowall
  • Visar 1-10 av 10 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.