Ångerrätt & retur

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din tapet eller tavla från oss och det går alltid bra att returnera, få pengarna tillbaka eller byta till en annan vara.

30 dagars ångerrätt

Utöver lagstadgad ångerrätt på 14 dagar erbjuder vi alltid våra kunder ytterligare 16 dagar öppet köp på samtliga omonterade produkter. Du har rätt att inom 30 dagar lämna tillbaka eller byta din vara. Ångerrätten gäller 30 dagar från det att du eller tredje part, som utsetts av dig, har mottagit varan.

Om du önskar häva köpet, kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Det räcker att vi har mottagit meddelandet gällande att du vill avbryta köpet inom 30 dagar från det att du mottagit paketet. Varan behöver alltså inte vara returnerad till oss inom 30 dagar, endast ditt meddelande om att du önskar häva köpet.

Om du beställt en tapet kan du klippa isär våderna för att lättare kunna inspektera tapeten. Även om du har klippt isär våderna så innefattas produkten av 30 dagars öppet köp och du kan fortsatt returnera den till oss.

Retur

När du kontaktar oss och meddelar att du önskar skicka tillbaka en produkt ordnar vi med returfrakten och vi står för fraktkostnaden. Viss returkostnad kan tillkomma, vilket du kommer att få reda på i samband med att du kontaktar oss.

Du kan även välja att ordna med frakten själv. Om du gör det tar vi inget ansvar för leveransen och återbetalar inget innan vi har produkten hos oss. När du ordnar frakten själv ersätter vi inte eventuell fraktkostnad.

Alla returer återvinns.

Återbetalning

Så snart vi har mottagit returen återbetalar vi hela beloppet inom 14 dagar. Pengarna återbetalas med samma betalsätt som du använde vid betalning och det tillkommer inga transaktionsavgifter.

Vi ersätter inga monteringskostnader, därför är det viktigt att kontrollera att produkten möter dina förväntningar innan du monterar den.

Hittade du inte det du letade efter?