Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Blommigt, färgglatt och stort – nya och trendiga tapetmotiv från Iwa Herdensjö

  Photowall är stolta att presentera två nya tapetmotiv designade av den svenska formgivaren Iwa Herdensjö. De färgglada och trendiga Blaze och Stunner hämtar inspiration från Iwas uppdrag inom mode men med en mer personlig twist.
  Stunner Peachy

  – Jag ritar främst print till kläder och de blommiga trenderna har bara avlöst varandra. Det har blivit många blommor ritade, men där det i andra uppdrag kan handla mer om att göra ”rätt” typ av blomprint, fick jag nu möjlighet att göra vilket jag ville. Det var viktigt för mig att göra två tapeter som hör ihop, men att de för den skull inte tar ut varandra - att de är med i samma film på något sätt, berättar designern Iwa Herdensjö.

  Att kollektionen, med sin lekfulla blandning av ljusrosa, turkost och vinrött, bär en personlig prägel blir extra tydligt när Iwa ber­­ättar om hur kollektionen fick sitt namn.

  – ”Dare” är färgen på mitt läppstift som jag haft nästan varje dag sedan 7 år tillbaka, så man skulle kunna säga att det är en signatur.

  Iwa har en tydlig vision om vilket av de extravaganta motiven hon skulle välja i sitt hem och vilket rum det skulle få pryda.

  – Jag skulle välja Stunner Peachy i den orange/rosa-färgställningen till hallen. Personligen ser jag båda motiven fungera väldigt bra i just hallen. En tapet som tar för sig blir som ett garanterat bra välkomnande eller farväl - beroende på hur man ser det, berättar Iwa Herdensjö.

  Tapetkollektionen Dare finns exklusivt hos Photowall och består av två mönster i fem olika färgställningar. Motiven finns att beställa som måttanpassad tapet för 319 kronor per kvadratmeter.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.