Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

  Garbo & Friends bakom kollektionen Tiny Heroes

  Photowall presenterar kollektionen Tiny Heroes – skapad av den svenska designstudion Garbo & Friends. Kollektionen består av tre detaljrika och tidlösa motiv – alla med en egen historia.
  Fauna by Garbo & Friends

  Det var under en promenad i de småländska skogarna som färgerna från rönn och löv i kombination med skogens djur gav inspiration till mönstret Fauna. Motivet Mares har en helt annan historia – det är inspirerat av havet och dess invånare.

  – Jag började dyka för ett par år sedan och det var som att uppleva en helt ny värld som jag inte visste existerade. Den var så vacker och så fascinerande att jag tappade andan. Mares är definitivt en hyllning till havet, säger Susanne Karlsson Nemirovsky grundare och designer på Garbo & Friends.

  Mares - Dark by Garbo & Friends

  Naturen är återkommande som inspirationskälla till kollektionens illustrationer, men också resor och nya upplevelser.

  – När jag reser så funderar jag på hur jag kan få in upplevelserna och inspirationen jag får i ett koncept, under tiden skriver jag oftast en liten historia som blir utgångspunkten för kollektionen, säger Susanne.

  Bows by Garbo & Friends

  De olika motivens färger är noga utvalda för att skapa en varm helhetskänsla i hemmet som håller över tiden. En del av Garbo & Friends hållbarhetstänk.

  – Tanken med våra mönster att de inte ska gå ur tiden, det handlar mycket om färgval och storlek på mönstret. Gamla klassiska mönster från olika formgivare är en stor inspiration, framför allt när det kommer till toner och nyanser. Något som är klassiskt och tidlöst blir på något sätt naturligt hållbart, säger Susanne.

  Tiny Heroes finns exklusivt hos Photowall och beställs måttanpassade för 325 kronor per kvadratmeter.

  Fler artiklar som kan intressera dig


  Snabb leverans

  Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

  100% Garanti

  Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.