Religiösa Figurer

Religiösa bilder kan visa ett brett spektrum av komplexa känslor och symboler som gudar, avatarer, manifestationer och profeter, och så vidare. Olika religioner har sina egna tydliga Läs mersymboler, t.ex. Davidsstjärnan och menoran inom judendomen och de olika formerna av kors i kristendomen. Under årens lopp har symbolerna, precis som religiösa personers affischer, utvecklats och utvecklats. Även om dessa har granskats och kritiserats upprepade gånger av experter och även icke-troende, har dessa symboler och ikoner blivit en stor del av den mänskliga kulturen och traditionen. Med Photowalls högkvalitativa samling av affischer med religiösa figurer kan du föra in en känsla av andlighet i ditt utrymme. Oavsett vilket rum du vill dekorera, har vi det perfekta motivet för dig.

Upp med posters med religiösa figurer

När vi pratar om änglar kan dessa komma i alla typer och former, beroende på kulturell bakgrund och samhälleliga omständigheter som man befinner sig i. Icke desto mindre kan det inte förnekas att det finns en arketypisk version av dessa. himmelska varelser som vi har att tacka för en viss period i historien. Du kommer att se hur och varför med våra religiösa figurer. affischer. Renässansens tidsålder var en återfödelsens tidsålder, som namnet redan antyder. Det var en tid då världen vaknade upp och kände igen sig själv eftersom dess konstnärer bröt sig loss från kyrkans kedjor och tolkade världen som de såg den. De religiösa bilderna försvann dock inte utan skapade egna betydelser. Änglar var en mycket vanlig element som användes i målningar och konstverk under renässansen. Precis som änglar var den tidens konstnärer budbärare som tydligt signalerade att tiderna hade förändrats. Abduction of Europa - Cora Wandel är underbart rik på detaljer. och utrustad med så livliga färger att den kommer att få vilket rum som helst att lysa upp. Detta är bara en av de många religiösa figurerna affischer som kan ha en sådan visuell inverkan på ditt hem eller kontor.

Fred och lugn

Buddhismen startade så tidigt som i fjärde eller sjätte århundradet före Kristus när Siddharta Gautama började sprida sina läror om lidande, nirvana och andra problem. och återfödelse i Indien. Eftersom Siddharta själv var ovillig att acceptera bilder av sig själv och använde många olika symboler för att för att illustrera sina läror, finns det åtta olika lyckosamma symboler inom buddhismen, och många säger att dessa representerar de gåvor som Gud gav till Buddha när han uppnådde upplysning. Du kan se dessa symboler på affischer med religiösa figurer som t.ex. Neutral Lotus Buddha Squared, där lotus kan ha flera betydelser, men ofta hänvisar till den inneboende rena potentialen hos sinnet. I avsnittet Buddhor av religiösa affischer kommer du att upptäcka fotografier från verkliga livet som omedelbart till platsen, till exempel Buddhist Statue, Hong Kong. Det finns också konstverk som ger denna andliga en helt ny och djupare innebörd, som Buddha Square.

Den heliga boken i religiösa figurer

Sedan kristendomen tog sin början under Romarrikets första århundrade har den spridit sig starkt över hela världen. snabbt för att bli mänsklighetens främsta religion, värdesystem och sociala agenda. Den kristna kyrkan var den största och mest inflytelserika beskyddare av konsten under mycket lång tid, och behåller fortfarande den titeln i sina tillgångar. Från den från början använde den kristna kyrkan många olika typer av konst för att skapa en identitet för sig själv, öka sin makt och på så sätt locka till sig gudstjänstbesökare. Detta kan man se i arkitektur, skulpturer, målningar, dekorativ konst, illuminerade manuskript och Photowalls urval av affischer med religiösa figurer. Den heliga treenigheten - Corrado Giaquinto är bara en av de många fantastiskt snygga och meningsfulla motiv i vårt utbud av posters med religiösa figurer.
Produktinformation
  • Visar 1-89 av 89 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.