Astronauter

Att djärvt gå dit ingen har gått förut! Även om denna populära fras kommer från en berömd TV-serie kan den med rätta tillämpas på Photowalls utmärkta urval av astronauter-affischer. OLäs meravsett om du väljer en dekoration av avlägsna galaxer och okända världar eller ett motiv som får dig att se genom astronauternas ögon när de tar ett stort steg för mänskligheten, kommer vårt urval av Astronauts-affischer att låta dig se universum som aldrig förr. Dessa föremål är inte bara fantastiska i visuell skönhet, utan de kan också visa dina barn att världen är full av möjligheter. Det är något med rymdens underverk som kan ge fantasin nya gränser och vidga våra horisonter. Dessa pionjärer och utforskare har förverkligat många barns drömmar genom att ge sig ut i rymden. Det är inte mer än rättvist att vi hyllar dem med astronautposters.

Bakgrundsinformation om astronauternas affischer

Det är ingen stor hemlighet att det är ett enormt åtagande att vara astronaut. Kandidater, som tenderar att väljas ut i 30-40-årsåldern, lämnar vanligtvis prestigefyllda karriärer för en chans att bli astronaut och börjar på nytt längst ner på den ordspråksmässiga stegen. Utbildningen innebär långa arbetsdagar, många resor och absolut ingen garanti för att de någonsin kommer att ta sig ut i rymden. Jobbet kräver inte bara att man är i toppform, utan också att man har de enorma tekniska färdigheter som krävs för att ta sig an svåra uppgifter i en rymdfarkost eller på en rymdstation långt hemifrån. Du kommer att förstå varför när du ser vårt breda utbud av astronauter-affischer. De grundläggande kraven är enbart en kandidatexamen inom teknik, biologisk vetenskap, fysik, datavetenskap eller matematik, följt av minst tre års yrkeserfarenhet som motsvarar minst 1 000 timmars tid som befälhavare i ett jetflygplan. Det finns även andra färdigheter som kan vara en tillgång för att bli utvald, t.ex. dykning, erfarenhet av vildmark och färdigheter i andra språk. Kanske kan astronauternas affisch inspirera dina ungdomar att sikta på en sådan prestigefylld och utmanande karriär.

Varje gång på vägen

När astronauter åker upp i rymden måste de ta med sig en miljö som liknar jordens för att kunna överleva. Rymdfärjor och rymdstationer är fyllda med samma typ av luft som finns på havsnivå, och förutom effekterna av mikrogravitationen lever och andas besättningsmedlemmarna helt normalt. Om de någon gång måste lämna rymdfarkostens begränsade utrymmen måste de dock delta i en mycket specialiserad aktivitet som kallas rymdpromenad. Du kan se några fina exempel på detta på astronauternas affischer. Trots att rymdstationerna och rymdfärjorna är mångmiljardprojekt är de inte perfekta. När något måste repareras, tas bort eller läggas till och robotar inte räcker till, måste specialutbildade astronauter utföra rymdpromenader för att ta hand om problemet med mänsklig finess. Astronaut med jorden i bakgrunden är ett vackert exempel på detta, en astronautposter som verkligen fångar kärnan i dessa aktiviteter.

Variationer av Astronauter-affischer för barn

Photowall ger barn inte bara visuella stimulanser i form av dessa fräscha och underhållande Astronauts-affischer, utan erbjuder också massor för dem att välja mellan. Det finns fotografier från rymden som är så verkliga och autentiska att det nästan känns som om man svävar. Astronauts affischer har också konstverk som speglar rymdens skönhet, men också hur barn kan relatera till bilden. Sist men inte minst kan vårt sortiment av Astronauts-affischer också fungera som ett pedagogiskt verktyg för att lära barnen mer om kosmos och vår roll i att utforska det. Du kanske till och med planterar fröet till en framtida astronaut genom att ge ditt barn, eller dina barn, Astronauts-affischer som kommer att göra dem nyfikna och hungriga på mer. Mångfalden av alternativ är inte bara visuellt tillfredsställande, utan är också så varierad att den kan matcha alla andra inredningsdetaljer som du har på plats, eller som är på gång, för ditt barns rum.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor