Astronomiska Fenomen

Även om mängder av fantastiska och häpnadsväckande astronomiska fenomen inträffar nästan varje månad, kan de mest framträdande och kända astronomiska händelserna nu bli en permanent dLäs merel av ditt hem, kontor eller något annat utrymme som du vill förnya. Affischer med astronomiska händelser från Photowall är detaljrika, fyllda med fantastiska naturliga färger och garanterat ger maximal visuell tyngd, intresse och effekt. Dessa motiv erbjuder några särskilda läckerheter inte bara för himmelsskådare, utan även för nybörjare och de som bara älskar att ha något vackert i sitt bostadsområde, företagsområde eller fritidsområde. Kraften och fascinationen med dessa affischer med astronomiska händelser är påtaglig och kommer att förvandla ditt rum till en extraordinär plats för dig, din familj, dina vänner eller vem som än sätter ögonen på din inredning.

Den tilltalande effekten av affischer med astronomiska händelser

Ända sedan början av mänsklighetens historia har människor tittat upp mot himlen för att se om solen, stjärnorna eller månen är närvarande, och olika kulturer har tolkat dessa himlakroppar på olika sätt. De har fungerat som en länk mellan civilisationer och deras gudar, samt som en fungerande kalender. Denna urgamla besatthet är redan en del av människans natur, vilket är anledningen till att affischer med astronomiska händelser är det perfekta verktyget för att fånga denna lockelse och skönheten i himlen ovanför oss. Oavsett om du känner dig inspirerad att lära dig om himlens underverk, solsystemet och all vetenskap bakom det, är affischer för astronomiska evenemang den fokuspunkt du har letat efter. Photowall har allt från verkliga fotografier som får dig att känna att du faktiskt bevittnar dessa fenomen live, till konstverk som kastar ett mer konstnärligt ljus på dessa naturens underverk. Vi har inkluderat för din bekvämlighet och för att du ska kunna ta del av det berömda norrskenet, som ibland också kallas nordiskt ljus och aurora borealis, samt sol-, mån- och totalförmörkelser. Oavsett var du sätter upp dessa motiv kommer du att bli den ordspråksmässiga snackisen i staden med dessa underbara bilder.

Alla ögon mot himlen

Norrskenet, även kallat aurora borealis, uppstår när små partiklar strömmar ut från solen och träffar jordens atmosfär. Dessa partiklar ger en del av sin energi till atomer och molekyler av gaser i den övre atmosfären, men atomerna och molekylerna kan inte behålla sin energi. De avger den snabbt som en annan typ av energi, som blir till de ljusfärger som vi kallar aurora. Du kan se det på affischer med astronomiska händelser som Aurora Borealis over Burntside Lake, en magnifik väggdekoration som kommer att vitalisera vilket hem eller kontor som helst. Dessa ljus uppträder oftast runt Nordpolen och Sydpolen eftersom de inkommande partiklarna har en elektrisk laddning. I huvudsak fungerar atmosfären i princip som en gigantisk neonskylt. Northern Light over Troms Coast, Norway är en annan helt fantastisk affisch med astronomiska händelser som illustrerar hur verkligt hisnande det kan vara att se något sådant här.

Eclipsing i affischer för astronomiska evenemang

En förmörkelse är i princip när ett himmelsobjekt rör sig framför ett annat. Det finns bara två typer av förmörkelser, sol- och månförmörkelser. Solförmörkelser inträffar när månen rör sig direkt mellan jorden och solen, där den senare helt eller delvis försvinner under en tidsperiod. Den passande titeln solförmörkelse är en affisch med astronomiska händelser som skildrar detta fenomen nästan exakt så som du faktiskt skulle kunna observera i verkligheten. En månförmörkelse äger rum när månen korsar jordens skugga, vilket gör att månen försvinner från himlen under en viss tid. Under en total månförmörkelse dyker månen upp igen under en kort tid och ser rödbrun ut. Detta beror på att en del av det solljus som når jorden sprids tillbaka av vår atmosfär. Du kan se hela processen på affischen för astronomiska händelser som heter Månförmörkelse.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor