Måne

Det är mycket svårt att fånga månljusets underbarhet utan att äventyra dess naturliga skönhet. Med Photowalls högkvalitativa urval av månposters behöver du inte längre kompromissa. MeLäs merd massor av unika mönster, rika detaljer och fantastiska färgkombinationer kommer du att hitta en lämplig bild för ditt utrymme. Det spelar ingen roll om du vill ha en månaffisch för ditt bostadsområde, ditt företag eller ditt fritidsutrymme, det finns ett överflöd av fantastiska skönheter. Oavsett om du väljer verkliga fotografier av denna otroliga himlakropp eller konstverk som visar månen på ett mer fantasifullt sätt har vi månaffischen för dig.

Måneaffischer som den silvriga musan

Många målningar och dikter från den klassiska konstens tid skildrar månen som en gudinna. Hon är lugnare och mer tillgänglig än den eldiga solen, full av mystik och grace. En del av hennes charm ligger i de skiftande skuggorna som ibland döljer hennes ansiktsuttryck från synen, vilket du kommer att se mycket av på månposters. Månen genomgår sina faser vecka för vecka, i form av fullmåne, halvmåne och allt däremellan. I vissa traditionella målningar ylar vargar och galna hundar mot månen, kanske symboliskt för att de är förkrossade över hennes ständiga försvinnande. Det finns några månposter som visar månens speciella plats på astrologens karta över natthimlen och andra som återspeglar månens mystiska inflytande på havets tidvatten. Månen bryr sig dock inte om vad vi tror. Hon är aldrig den som förblir densamma länge, och det är därför som månposters är en sådan källa till glädje i ett modernt hus eller ett trendigt kontor. Du kan titta på hennes ensamma skönhet och reflektera över rymdens enorma oändlighet och människans plats på vår blå planet, som vaktas av denna jämförelsevis lilla måne. Dreaming with You är en månaffisch som är ganska symbolisk för detta, ett mycket vackert motiv som kan betyda mycket.

En liten bit historia

Den skimrande formen där uppe har varit en fixtur på nattliga himlar och på dystra dagar lika mycket sedan tidernas begynnelse. Detta är också en del av förklaringen till varför det länge har funnits en längtan efter månen, inte bara i konstnärlig bemärkelse, utan också en vetenskaplig och samhällelig fascination. Månen är ständigt närvarande, vilket gör en månaffisch i ditt utrymme tidlös och stilfull på samma gång. Eftersom den omges av en känsla av mystik som har gjort den till ett utmärkt objekt för forskning och konstnärskap för forskare och konstnärer, kommer månposters att skapa stor visuell energi, intresse, tyngd och balans i ditt valda utrymme. Eftersom månen är den enda himlakropp vars yta kan ses från jorden har den logiskt sett blivit startpunkten för många forskare som har med rymden att göra. Astronaut med jorden i bakgrunden kan vara en månaffisch som visar på detta, på resan och slutligen på resultatet av mänsklig innovation som är avgörande för att mänskligheten ska erövra månen.

Typer av månaffischer

Photowalls utbud av månaffischer erbjuder dig en bred palett av alternativ när det gäller att dekorera ditt utrymme med en viss estetik i åtanke. Det finns objekt som Cloudy Moon som visar oss månen så som vi faktiskt ser den här på jorden ibland, och fångar dess skönhet som vi aldrig kan göra med vanlig teknik. Detta kommer att glädja alla som tittar på det, och de kommer att minnas och tänka på hur fantastisk natthimlen kan vara. La Palma Moonshine å andra sidan är en mer finurlig och konstnärlig tolkning av denna himlakropp. Den ger dig en månaffisch som passar perfekt i ditt hem och till och med på ditt kontor. Med en fantastisk bakgrund och livliga färger kommer den att få ditt rum att verkligen poppa upp med superb visuell tyngd.
Produktinformation