Mystik & Fantasidjur

Även om vi är helt fascinerade av djur vill vi ibland ha ett extra element för att göra dekorationen ännu mer framträdande. Det är här som Photowalls sortiment av mysterie- och fantasLäs meridjurposters kommer in i bilden. Om du är en av de personer som har en mycket livlig fantasi är detta den perfekta kategorin för dig. Här kombinerar vi kärleken till djur med affiniteten för det magiska och visionära. Du kan ta en tur på de mest svårfångade varelser som någonsin har vandrat i människans medvetande, samt följa med riktiga djur på platser där ingen har varit förut. Dessa affischer med mystiska och fantasifulla djur kommer att få vilket rum som helst att lyfta, oavsett om det är hemma, på kontoret eller något annat utrymme som du vill fixa och vitalisera.

Typer av mysterium- och fantasidjur-affischer

Som vanligt har Photowall gjort ett par mindre underkategorier tillgängliga för dig i mysterium & fantasy djur affischer samling. Detta gör inte bara din urvalsprocess betydligt snabbare, utan också roligare och mer sammanhängande eftersom du inte behöver sålla bland alla vackra bilder. I den här kategorin har vi nivåer tillägnade drakar och enhörningar, två av de mest, om inte de mest populära mytiska figurerna i vårt kollektiva sinne. Särskilt enhörningar misstas ofta för att vara verkliga, när de i själva verket är hästar med ett magiskt horn som gjorde det möjligt för dem att flyga, besatt otroliga läkande krafter och så vidare. Det måste sägas att man inte kan klandra folk för att de tror på en affisch med mystiska och fantasifulla djur i stil med "Unicorn in the Forest". Detta underbara motiv är så vackert återgivet att man kan luras att tro att det är ett riktigt fotografi. Drakar är ett annat mystiskt djur som många antar existerade för länge sedan eller bara utvecklades till mindre varelser som lever i dag. Ordet drake har sitt ursprung i det latinska ordet som betyder stor orm. De är mycket populära figurer i många fabler, främst som antagonister som ska besegras i berättelsen om hjältar. The Valley of Dragons är en affisch med mysterier och fantasidjur som visar dessa jättar när de är som mest vildsinta, men kärleksfullt illustrerade i ett fantastiskt konstverk.

För barnen

Affischer med mysterier och fantasidjur kan vara särskilt tilltalande för barn, eftersom de fortfarande tenderar att tro på myter från det förflutna och historier som de läser i böcker eller ser på tv. Enhörningar är mycket älskade, särskilt bland unga flickor av en anledning, nämligen att de gör den redan vackra hästen ännu mer charmig genom att lägga till det unika hornet. Det finns gott om bevis för detta i populärmedia, där medier med enhörningstema dominerar marknaden som särskilt riktar sig till yngre flickor. Magical Friends III, till exempel, är ett enkelt men riktigt trevligt verk som säkert skulle glädja alla unga flickor. Unicorn Moon Ravens är en annan affisch med mysterier och fantasidjur som skulle kunna lysa upp inte bara en dotters ansikte utan också hennes sovrum, studieområde eller lekplats. För de yngre herrarna kan en mysterie- och fantasidjursposter med den coola vargen vara mer tilltalande. Mystic Wolf eller Arctic Wolves kan vara den fokuspunkt han önskar sig och lyfta fram den snygga hunddjuret i en fantastisk miljö.

Mystery & fantasy djuraffischer med lite extra udd

För de mer mogna människorna har mystery & fantasy djuraffischer också mycket att erbjuda eftersom det finns motiv i den här kategorin som kanske är lite för mycket för de yngre. Horschach Circus är en fängslande illustration som visar upp en hel del vilda djur, i klassisk svartvitt med hårda skuggor som passar bättre för tonåringar och vuxna. Föreställ dig den här affischen med mystiska och fantasifulla djur på din arbetsplats eller hemma i ditt personliga utrymme. Den här typen av motiv får inte bara rummet att poppa upp, utan skildrar också din personlighet och speglar några av dina karaktärsdrag. Sorcerer är en annan mystery & fantasy djur-affisch med den där anspelade kanten, som kan ge ditt rum textur och individualitet.
Produktinformation