Reptiler

Reptiler är ett verkligt fascinerande ämne och en oändlig källa till intresse för människor. Även om de kanske har fått en dålig behandling i modern tid eftersom de inte alls är lika Läs mertalrika och varierande som de var för 100 eller 200 miljoner år sedan, är de fortfarande extremt fascinerande djur. Ta in dessa fantastiska varelser i ditt rum genom att skaffa reptilaffischer av bästa kvalitet, med unik design, vackra färger och en garanterad succé i alla inredningar. Även om en del människor blir skrämda av reptilernas vassa tänder, gaffelformade tungor eller fjällande hud, kan dessa särskilda egenskaper också vara det som lockar oss till dem. Våra reptilaffischer återspeglar också denna förtrollning vi har en verkligt gammal djurart. Ta en titt på vår utmärkta samling och välj dina favoritposters om reptiler, som alla kan anpassas efter dina önskemål och din estetik.

Reptilaffischer och historien

Reptiler är den äldsta typen av djur på planeten! Sköldpaddor, till exempel, har funnits på planeten i mer än 200 miljoner år, i princip i samma form som vi ser dem idag, något som bara slår en med häpnad ju mer man tänker på det. Av denna anledning och många fler förtjänar reptilerna respekt från oss människor, något som du kan leverera till ditt bostads-, affärs- eller rekreationsutrymme genom att få tag på reptilaffischer som återspeglar denna respekt och beundran för en mycket speciell sorts djur. Reptiler som leguaner och krokodiler finns också på reptilaffischer, vilket ger utrymme för många alternativ och mångfald. "The Iguana Dream - Aubergine and Candy" är ett nästan psykedeliskt motiv som ser coolt och funkigt ut. "American Crocodile" är mer realistisk men lika snygg och effektfull, ett fantastiskt exempel på reptilaffischer.

Symboliskt värde

Nästan alla reptiler är på något sätt representerade i konstens värld, men den mest framträdande är förmodligen ormen. Ormen, eller ormen som den ibland också kallas, spelar en kraftfull symbolisk roll i så många olika kulturer. I den egyptiska historien prydde till exempel nilkobran faraons krona och dyrkades som en av gudarna. Du kommer att hitta representationer av dessa fascinerande varelser i många motiv i vår kategori reptilposters. Tre medicinska symboler som involverar ormar används fortfarande idag, som Hygieias skål som symboliserar apotek, och Asklepios kadukleus och stav, som i sin tur är symboler för medicin. Ta in en del av denna visdom i ditt hem eller till och med på ditt kontor genom att skaffa reptilaffischer med en orm, till exempel verket med titeln "Peringuey's Adder", ett vackert och ceruleanfärgat konstverk som på ett idealiskt sätt kontrasterar mot den eleganta men mystiska designen. Det ser ut som något direkt från en legend, en reptilaffisch för evigheter, så att säga.

Mer exempel på reptilaffischer

Du kan räkna de olika reptilarter som lever idag på praktiskt taget en hand. Sköldpaddor, som definieras av sin långsamma ämnesomsättning och sitt skyddande skal, är ett av de mest älskade djuren världen över. Ormar och ödlor tillhör en grupp som kallas squamater, som avlägsnar sitt skinn och har vidöppna käkar. Sedan finns krokodilerna, som är de närmaste levande släktingarna till utdöda dinosaurier. Du kan lägga dina fingrar på dessa fascinerande varelser genom att skaffa reptilaffischer som ger ditt område den där avgörande touchen, en känsla av mystik och den exotiska skönhet som det ibland behöver för att få nytt liv. "Dark Leaves II" är ett sådant motiv, där det inte bara är ett konstverk av skönhet utan också ger ett pussel eller en gåta i och med att dess utformning uppmuntrar dig att tänka och utforska reptilaffischerna du har valt.
Produktinformation
  • Visar 1-71 av 71 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.