Safaridjur

Safari kommer från det arabiska ordet för resa. I slutet av 1800-talet, efter att ha interagerat med de olika stammar i Afrika använde engelsmännen termen för att beteckna en resa öveLäs merr land, vanligen av turister som vill se se i Afrika. Intressant är dock att så länge man befinner sig på en plats där man kan observera djur i sin naturliga miljö, kan man livsmiljö, är du tekniskt sett på en safari. Denna samling affischer om safaridjur består av fyra underkategorier, bekvämt arrangerade för ditt nöje, med högkvalitativa motiv av unik design och som med alla Photowall's affischer, kan du ändra dem enligt dina önskemål och din estetik. Ta in den vilda naturens skönhet i ditt hem. hem eller kontor genom att välja dina affischer med Safaris djur!

Vad är safaridjur

Safaridjur är i princip alla djur som trivs i gräsmarker eller savanner. Till dessa djur hör bland annat elefanten, giraff, zebra, lejon, flodhäst, noshörning, impala och leopard, men i förlängningen kan även även omfatta andra arter eller liknande djur. De särskilda djur som presenteras på affischer med safaridjur är följande elefanten, lejonet, leoparden, tigern, geparden, giraffen och zebran. Alla dessa verk i vår sortiment av affischer med safaridjur kommer att uppfylla och överträffa dina dekorationsönskemål med sina sällsynta kompositioner, färger som genast kommer fram och intressant närvaro som säkert kommer att förgylla ditt hem eller din affärslokal. utrymme.

Elefanter i affischer med safaridjur

Elefanten är det största däggdjuret på land. Det finns bara tre arter som fortfarande lever, nämligen den afrikanska buskelefanten, den afrikanska skogselefanten och den indiska eller även känd som asiatisk elefant. Trots sin enorma storlek är elefanter oftast fredliga växtätare och kan tillbringa upp till 16 timmar om dagen med att bara äta. Safari djur affischer av dessa kan passa perfekt i så många rum, oavsett om det är för ett barn, en tonåring eller en vuxen. Sekvens av Emotion, svart och vitt är ett distinkt superbt motiv, som ser suveränt coolt och chic ut, med tillräckligt mycket klass och stil för att tillfredsställa alla dekorativa och designmässiga behov och önskemål.

Lions & big cats-affischer som barnens glädje

Vårt sortiment av kattrelaterade lejon & stor katt-affischer är en av de mest barnvänliga nivåerna inom Safaris djur. kategorin affischer. Barnen kommer att glädja sig åt dessa spännande och förtjusande mönster, perfekta för ett barnrum eller ett barnrum. lekrum, med sina varma färger och nyanser som säkert kommer att få små pojkar och flickor att le. Med denna lejon och stora katter kan mångfalden i affischerna även tillämpas på äldre barn, som närmar sig tonåren. Fascinationen för dessa fantastiska stora katter tar aldrig slut, eftersom de symboliserar så många känslor och deras mysterium knappast någonsin försvinner. Lejonmamma och lejonunge är en affisch med safaridjur som inte bara kommer att glädja ditt barn, utan också utan också stärka bandet mellan er två, eller fler, av er.

Hör mig brusa

Lejonet, som också ibland kallas för djurens konung, är ett mycket viktigt djur på safari. Näst efter Tigern när det gäller storlek och lejonens genomsnittliga livslängd är tio till fjorton år. De är viktiga rovdjur. rovdjur som säkerställer balansen i ekosystemet. Ge ditt hem eller kontor en majestätisk smak genom att sätta in en kunglig affisch av ett lejon på Safari-djur. Lions Watch är en fantastisk representation av detta magnifika kattdjur. Safaridjur-affisch som verkligen lever upp till sitt namn och det rykte som ämnet för med sig.

Safaridjursposter med leoparder

Leoparden är också en stor katt som lejonet. När du är på safari kan du skilja en leopard från två andra fläckiga katter, geparden och jaguaren, utifrån fördelningen av deras fläckar. Till skillnad från lejonen kan leoparderna jaga och äta vad som helst, vilket ger dem etiketten att vara opportunistiska jägare. Leoparder är kända för sina utmärkt klättrings- och simförmåga tack vare sina mycket starka axelben och muskler. Lägg till dessa fascinerande kattdjur till din inredning med vårt fantastiska utbud av affischer med safaridjur, som till exempel affischen Hidden Leopard, en finurlig målningsliknande affisch för safaridjur som har en sådan fantastisk karaktär.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.