Föremål

När det gäller inredning är det viktigt att ha ett centralt tema eller ett gemensamt element. Att fokusera på en sak kan ge en bra fokuspunkt men också paradoxalt nog ge andra dekoratLäs meriva element i ditt rum en framträdande plats. Med Photowalls utmärkta och högkvalitativa objektposters från konst- och designnivån har du detta fokus och verktyg till ditt förfogande. Vardagliga föremål och material som presenteras i konsten är ett modernt svar på en hundraårig praxis, vilket dessa objektposters gör på ett elegant sätt, med en enorm variation och unik design. Oavsett om du vill snygga upp eller vitalisera ditt bostadsområde, ditt företagsområde eller ditt fritidsutrymme kan du inte göra fel med dessa motiv. Objektposter ger dig också möjlighet att begära egna ändringar så att de passar eller kontrasterar till din befintliga estetik, färgscheman och övergripande design.

Objektsaffischer i perspektiv

För mer än hundra år sedan förde ett cykelhjul konsten framåt i en riktning som aldrig tidigare utforskats. Just detta cykelhjul var ett färdigt konstverk av konstnären Marcel Duchamp och ställdes ut på en utställning 1916 i New York. Duchamps användning av föremål som modifierats och satts ihop till konstverk utmanade själva innebörden av konst och konstnärlig praktik. Som du kommer att se är resterna av detta radikala steg fullt synliga i vårt urval av affischer med objekt. Dessa särskilda konstnärliga handlingar lade tonvikten på konceptet bakom ett konstverk, snarare än på materialen som det var gjort av. Just denna idé väcker fortfarande samma typ av kontroverser och samtal som Duchamp var ute efter när han använde vardagliga föremål från början. Vad definierar konst, dess skapande och upphovsmannaskap när ett tillverkat, upphittat föremål är inblandat? Några av dessa frågor kan besvaras eller snarare tolkas på ditt eget sätt när du skaffar dig en objektposter från Photowall. Välj något som Vintage vessels och se hur ditt hem eller kontor omedelbart förvandlas till något mycket mer intressant. Dessa objektposters ger ditt område charm och stil, med fantastiska detaljer och fantastiska färger.

Different stroke for different folks

Föremål är ofta fascinerande i sig själva, men också när det gäller vad de tillför till det övergripande utseendet i ett utrymme. Precis som med andra konströrelser under de senaste århundradena finns användningen av föremål i konsten också i olika former och tolkningar. Objektsaffischer har sin egen mångfald, med bilder som sträcker sig från fotografier från verkliga livet som är så detaljerade och invecklade att man nästan kan känna dem genom att röra vid motivet, till konstverk som är så unika och stilfulla att man finner sig själv stirrande på dem under en mycket lång tid. Medan den tidigare nämnda Duchamp till exempel använde själva föremålet tenderade andra konstnärer att använda dem i en mer bearbetad bemärkelse som till exempel den berömde Andy Warhol, som använde något som en Brillo-tvålåda som modell men återskapade den i stor skala, eller Roy Lichtenstein och hans berömda serietidningsmålningar. Du kan se denna kontrast i verk som Oil & Vinegar och Retro Kitchen III, som båda är fantastiska objektposters i sin egen rätt, men som ändå skiljer sig åt i utförandet. Medan Oil & Vinegar är en chic och komplext arrangerad bild är Retro Kitchen III ett konstverk i form av ett collage. Båda dessa objektposters kan få vilket rum som helst att plocka upp och ge maximal visuell effekt, intresse och tyngd.

Andra exempel på objektposters

Det finns ganska många objektposters med vintage- eller retrotema i just den här samlingen. Vintage Airplane Clock är ett mycket konkret exempel på detta, en härligt charmig bild som inte skulle se fel ut i någon bostad eller till och med på en arbetsplats. Om du är ute efter en mer modern känsla kan kanske Let it Rain göra susen. Den här affischen får rummet att leva upp eftersom det finns verklig rörelse i bilden, och färgen orange ger ytterligare liv med sin livliga nyans. Föreställ dig den här objektplakaten i ditt vardagsrum eller i styrelserummet på kontoret, den skulle säkert vara en bra fokuspunkt och generera konversation bland alla som tittar på den.
Produktinformation