3D

Bara genom att titta på dem kan vi människor uppfatta det rumsliga förhållandet mellan föremålen eftersom vi har 3D-uppfattning. Detta är ett tillstånd som också är känt under en annaLäs mern term, djupseende. Detta är mycket viktigt att ta hänsyn till när du utformar din inredning med 3D-affischer från Photowall, eftersom det kan ge en faktor för allt från textur till mönster som passar din framtida och önskade estetik. Vårt förstklassiga urval av 3D-affischer ger den nödvändiga dekorativa bredden, höjden, längden och djupet som krävs för att ditt arrangemang ska sticka ut.

3D-affischer och våra verktyg för perception

Majoriteten av oss använder alla eller några av följande ögoninstrument för att observera och förflytta oss varje dag i 3D, nämligen flygperspektiv, stereoskopisk syn, storleksbekantskap, ackommodation och parallax. Flygperspektivet avser att avlägsna objekt verkar ha mindre kontrast än närliggande objekt eftersom ljuset sprids och fördelas slumpmässigt av luften. Därför är det mycket viktigt att hitta rätt ljus i ett rum när man använder 3D-affischer. Stereoskopisk syn är det faktum att våra två ögon ger något skilda bilder, som till exempel hur ett närmare objekt kan verka mer separerat än ett avlägset objekt. Genom att använda våra 3D-affischer kommer du snabbt att bli medveten om dessa verktyg som vi använder dagligen, vilket ger dig inte bara visuell njutning utan också en inblick i den intrikata delen av vår optiska värld och därmed vår syn på konstnärskap.

Få en förståelse

Om du kan gissa eller är medveten om ett objekts ungefärliga storlek kan du också säga ungefär hur långt bort det är baserat på hur stort det ser ut för dig. Detta kallas för storleksbekantskap, vilket också är betydelsefullt när du använder 3d-affischer eftersom det kan diktera den kontrast du skapar med avstånden mellan dina inredningsornament, genom att samordna ojämna proportioner för att skapa ett enhetligt perspektiv. Ackommodation avser ditt visuella fokus på ett nära eller avlägset objekt, varvid linserna i dina ögon fysiskt ändrar form och fastställer hur långt bort objektet är från dig själv. Slutligen är parallax när du flyttar huvudet från sida till sida och närliggande objekt verkar röra sig snabbare eller starkare än avlägsna objekt. 3D-affischerna i vår arsenal motsvarar alla dessa kriterier och visuella faktorer, vilket gör inredningen av ditt utrymme till en fascinerande resa in i den tredimensionella världen genom att använda dessa sällsynta och underbara motiv som vi har till dig.

Prover av 3D-affischer

Nu är det dags att kolla in några av våra mycket distinkta mönster, som kan lyfta ditt personliga område till en helt annan nivå. "Interconnecting" och "Flowing Cubes - Steel" är två häpnadsväckande kompositioner i sortimentet av 3D-affischer, som skapar en speciell stämning genom att vädja till vårt tredimensionella sinne och använda sin unika konstfulla utformning för att ge ditt hemrum eller ditt kontorsområde en enorm visuell tyngd. Eftersom de kan anpassas för att tjäna din önskade atmosfär i hemmet, på kontoret eller i andra personliga utrymmen, kan du leka runt och skapa olika uppställningar där dessa 3D-affischer hjälper till och ger den önskade kosmetiska förändringen.

Mer alternativ till ditt förfogande

För att ge dig ännu fler alternativ och tips om hur du kan använda dem finns här några fler exempel på vårt fantastiska urval. "3D Construction" och "Tetris Pattern", till exempel, kan definitivt göra dina 3D-affischer till ett hett ämne för varje fest du har över i ditt hem, på kontoret eller andra personliga nischer. Det igenkännbara arrangemanget kommer definitivt att framkalla intriger och skapa visuellt intresse. Färgerna rött, grönt, blått, magenta och grått är också lämpliga alternativ för 3D-affischerna "Deep Tetris Color". Den redan etablerade, eller snart uppnådda, färgbalansen i rummet kommer att matchas eller kontrasteras av denna fantastiska 3D-affisch.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor