Föremål

Att fokusera på en sak kan vara en bra fokuspunkt när du inreder din inredning, men det kan också paradoxalt nog ge andra element i rummet större betydelse. Med Photowalls utmärkta ocLäs merh högkvalitativa objektposters från kategorin patters inom konst och design har du detta fokuserande och mångsidiga verktyg till ditt förfogande. Vardagliga föremål och material som presenteras i konsten är ett modernt svar på en hundraårig praxis, vilket dessa objektposters gör på ett elegant sätt, med en enorm variation och unik design. Oavsett om du vill snygga upp eller vitalisera ditt bostads-, företags- eller fritidsutrymme kan du inte göra fel med dessa motiv. Objektposter ger dig också möjlighet att begära egna ändringar så att de passar eller kontrasterar till din befintliga estetik, färgscheman och övergripande design.

Mycket varierande objektposter

Föremål är ofta fascinerande i sig själva, men också genom vad de tillför till det övergripande utseendet i ett rum. Precis som med andra konströrelser under de senaste århundradena kommer användningen av objekt i konsten också i olika former och tolkningar. Kategorin objektposters har sin egen mångfald, med bilder som sträcker sig från fotografier från verkliga livet som är så detaljerade och invecklade att man nästan kan känna dem genom att röra vid motivet, till konstverk som är så unika och stilfulla att man finner sig själv stirrande på dem under en mycket lång tid. "Cork" är ett utmärkt exempel på det förstnämnda, en vacker objektposter som visar upp den här typen av proppar som är som små rester av historien. Staplade på och bredvid varandra är dessa korkar arrangerade i ett tilltalande men också stämningsfullt mönster som kan fungera i praktiskt taget alla typer av rum. Om du är mer konstnärligt intresserad kanske du föredrar en objektposter som "Teapots", med en livlig design och livliga färger. Båda dessa objektposters kan få vilket rum som helst att framstå som en riktig höjdare och ge maximal visuell effekt, intresse och tyngd.

Något för alla

Förutom att Photowall sätter stort värde på mångfald förespråkar vi också att ha objektposters för människor från alla samhällsskikt. Just det här utbudet har också mycket att erbjuda för den yngre publiken. Vi vet alla att barn kan vara ganska kräsna när det gäller deras saker, särskilt i deras rum. Objektposters som "Forest Folklore Green Animals 2" kan få dessa raseriutbrott att försvinna. Det här förtjusande och affektiva motivet ser inte bara underbart ut, det innehåller också varelser som kommer att glädja barn i alla åldrar. För den äldre publiken kan du prova en objektposter som "All That Jazz". Just den här affischen kan vara ett bra visuellt tillägg i rum som mer frekventeras av vuxna, till exempel vardagsrummet eller till och med kontoret. När det gäller något som alla kan njuta av finns det knappast något bättre val än "Flamingo". Den här affischen är en absolut fängslande bild och lyfter fram naturens och fågelns skönhet, för att inte tala om dess karakteristiska färg.

Old school approach med objektposter

Det finns ganska många objektposters med vintage- eller retrotema i denna speciella samling. "London Pattern" är ett mycket konkret exempel på detta, en härligt charmig bild som inte skulle vara felplacerad i någon bostad eller till och med på en arbetsplats. Om du är ute efter en mer modern känsla kan kanske "Sun Breeze" göra susen. Den här affischen gör rummet levande eftersom det finns en äkta symmetri i bilden, och färgkombinationen av både ljus och mörkt ger ett extra klasselement med sin livliga nyans. Föreställ dig den här objektplakaten i ditt vardagsrum eller i styrelserummet på kontoret, den skulle säkert vara en bra fokuspunkt och generera konversation bland alla som betraktar den.
Produktinformation
  • Visar 1-37 av 37 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.