Geometriskt

Geometriska mönster finns i nästan alla aspekter av inredningen och kan vara ett bra verktyg för att förnya ett rum. Oavsett om det är cirklar, kvadrater, trianglar, rektanglar eller Läs merandra former ger de dina väggar textur och djup. Inredningsarkitekter använder ofta geometriska mönster för att skapa djärva uttalanden eller en iögonfallande fokuspunkt vid utformningen av ett rum. Som du kommer att se i Photowalls förstklassiga utbud av geometriska affischer i kategorin konst och design under mönster kan dessa former användas för att utveckla en känsla av rörelse i rummet, för att rikta ögat mot ett ämne eller för att skapa textur eller djup i rummet. En sak är säker, geometriska affischer kan ha ett stort genomslag. En välplacerad, detaljrik och vackert färgad geometrisk affisch förvandlar ett annars monokromatiskt rum till något fascinerande och minnesvärt. Alla dessa motiv kan anpassas i enlighet med dina övergripande designplaner, olika färgscheman och din allmänna estetik.

Bred palett av geometriska affischer

Med tanke på det stora utbudet av geometriska affischer som finns i det här urvalet kan du skapa bokstavligen vilken känslomässig effekt du vill ha i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. Med Photowalls sortiment av geometriska affischer kan du använda din inredning för att höja ditt humör, inspirera, motivera och skapa fantastiska miljöer. Något som "Polygonal Trees in Fall Colors" kan ge din inredning en extra touch och karaktär. Geometriska affischer som denna fungerar praktiskt taget överallt, även på kontoret där stil ofta kan gå hand i hand med rykte. "Native Tapestry" är ett annat slående motiv som kan skapa en enorm visuell tyngd i vilket utrymme som helst. Att använda geometriska affischer som "Clear Intentions" å andra sidan måste verkligen ha ett specifikt syfte i inredningen, vilket du kan se i dess mycket unika design.

Tips och tricks

Förutom att ge ditt rum piffighet kan geometriska affischer skapa en specifik stämning. Har du någonsin lagt märke till hur du känner dig när du ser en viss form? Olika former kan, beroende på vilken miljö de befinner sig i, diktera någon form av känsla eller åtminstone en reaktion. Man måste dock vara försiktig när man drar nytta av detta fenomen när man använder geometriska affischer. För många former eller för mycket av en och samma form kan ge upphov till en energirik stämning och en sorts frenetisk nervositet, men kan också utlösa vaga känslor av irritation. Effekten av geometriska affischer är subtil, ibland till och med omedveten, men den finns definitivt där. Psykologer har länge insett att geometriska former har, eller kommer att söka, en plats i våra mentala och känslomässiga landskap. Det är därför de använder dem mycket i personlighetstester, en annan intressant trivialitet att ta hänsyn till när du väljer dina geometriska affischer. För att göra det enkelt: de former du sätter in i din heminredning ska skapa stämningar som du vill ha, särskilt när det gäller din vägginredning.

Cirkelformade former i geometriska affischer

Cirklar skapar ett flöde och kommer ofta själva från ett flöde. Som ett resultat genererar de de mjukare känslorna som ömhet, tillgivenhet och medkänsla. Använd en cirkulär geometrisk affisch för att skapa en omtänksam sinnesstämning, något som passar särskilt bra i ett bostadsområde. I personlighetstester representerar cirklar ofta harmoni och säkerhet. Detta kan också användas för att motivera cirkulära geometriska affischer på ett kontor, för att skapa en atmosfär av tillit och säkerhet. "Circulation II" är ett bra exempel på detta, eftersom den inte bara kombinerar de ovannämnda egenskaperna utan också blandar in en gnutta stil och karaktär med sin distinkta design och dynamiska färgkombination. "Ellipses IIII" är en annan geometrisk affisch som kan framkalla de ovannämnda egenskaperna och känslorna, samtidigt som den ser snygg och tilltalande ut.
Produktinformation