Retro

Att använda gammaldags mönster är en populär trend inom inredning. Retroaffischer kännetecknas av tidens ikoner, levande grafik och olika, livliga färger. Det här populära temat visarLäs mer sig inte bara i hemmen utan även på många kontor och fritidsutrymmen. Photowalls utsökta sortiment av retroaffischer har alla dina utsmyckningsbehov med sina unika mönster och möjligheten att alltid redigera eller justera dessa bilder i enlighet med dina revitaliseringsplaner när det gäller storlek, färg och så vidare.

Förklarar retroaffischer popularitet

Retroaffischer överskrider tid, stilar och smaker. Retroaffischer med den distinkta och suggestiva smaken är väl accepterade och omtyckta av nästan alla människor från många olika länder och kontinenter. Retroaffischer fokuserar vanligtvis på vissa epoker eller specifika popkulturer där deras individuella färgtoner, nyanser och skuggor aldrig är för tråkiga eller för färgglada. Eftersom vi har en tendens att förknippa värde med gamla saker, oavsett om det är av sentimentalitet eller nostalgi, är retroaffischer det dekorationsverktyg som man bör använda. Även om denna föreställning bidrar till att fängsla alla som tittar på retroaffischer är det också populärt att matcha eller blanda dem med moderna designelement. Retroaffischer ger också en romantisk prägel åt ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme. De får oss att känna att livet var mycket enklare, mindre stressigt och avslappnat när vi var i barndomen eller i skolan. Det kan också vara där retroaffischer tar oss tillbaka till de härliga och minnesvärda dagarna då livet var mer bekymmersfritt.

Element i retroaffischer

Retroaffischer har flera tillvägagångssätt för sitt tema och vissa element som ofta upprepas. Vissa väljer att använda gamla bilar, retroproduktmodeller, gammaldags fotografier och andra sådana gamla bilder för att skapa det där distinkta klassiska utseendet. Det finns flera av dessa viktiga element som bidrar till att göra verkliga retroaffischer. Vintagefärg är en av de viktigaste. Eftersom fullfärgstryck var mycket dyrt förr i tiden användes främst tvåfärgningar förr i tiden. Därför kan retroaffischer begränsa användningen av färg, men det betyder inte att det inte finns mycket färgglada och livfulla bilder som New York City Experience, ett funkigt och konstnärligt verk som kan användas i hemmet, på kontoret eller i din relaxavdelning. Enkla former är också en viktig komponent i retroaffischer. Att gå igenom mönster från olika kända epoker avslöjar också hur sådana former användes och fortfarande används för att skapa maximal visuell effekt. Retroaffischen som heter Wallys är ett mycket konkret exempel på detta element. Användningen av textur i retroaffischer är ett annat element som är viktigt när man förnyar. En subtil användning av textur i bakgrunden bidrar till att skapa en visuellt tilltalande och fängslande bakgrund. Medan vissa retroaffischer erbjuder ett slitet utseende kännetecknas andra av ett mer affischliknande konstverk med subtila färger. Fashion News I är en retroaffisch av detta slag. De vackra bladen i charmiga, jordnära toner förmedlar en intressant textur till ditt utrymme.

Användning av retroaffischer

Att använda retroaffischer i inredningen kan också vara ett försök att föra tillbaka minnen från det förflutna. Använd detta till din fördel genom att blanda och matcha retroaffischer med rätt dekorativa tillägg, färgscheman och kanske till och med modernare element som kan vara en bra motvikt till den nostalgiska känslan. Plymouth Savoy with Palms är en retroaffisch som uttrycker denna idé, som ser gammaldags ut men kombineras med en ny, mer modern känsla. Spooks I ser också ut som något direkt från din barndom, men är samtidigt en retroaffisch som passar bra i alla moderna utrymmen.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor