Surrealism

En av de mer komplexa och utmanande men i slutändan mycket givande och meningsfulla konstformerna är surrealismen. Photowall har en utmärkt samling av surrealistiska affischer som intLäs mere bara kommer att glädja de visuella sinnena, utan också även det djupare, underliggande psyket hos dig och den som tittar på din inredning. Paradoxen i dessa bilder är att de kan tyckas omöjliga att förstå för vissa, vilket gör dem ännu mer mångsidiga när det gäller att förnya ditt hem, kontor eller något annat utrymme. Surrealismens affischer är så tydliga att de kan utgöra en perfekt fokuspunkt i ditt rum samt etablera enorm visuell tyngd och intresse. De framträdande motiven balanserar upp alla andra designelement och färgscheman runt omkring.

Betydelsen av surrealistiska affischer

Surrealismen i konsten använder ofta drömliknande bilder för att visa oss hur våra sinnen fungerar inuti. Vi har alla haft och upplevt en dröm där vi flög eller föll. Surrealister använder sådana bilder i sin konst för att de ska kunna för att skapa instinktiva betydelser och bilder som betraktaren, och även de själva, inte skulle behöva rationell tankeverksamhet för att förstå. Surrealistiska affischer utgör inte bara en spännande och intressant väggdekoration, utan uppmuntrar också till människor att frigöra sina undermedvetna tankar och uttryck. Detta speciella tema och denna typ av inredningsdekoration kommer att vara en stark och fascinerande återspegling av din egen personlighet och karaktär. För att ytterligare öka attraktionskraften hos surrealistiska affischer i ditt rum, omfattar denna konstform även den psykoanalytiska idén om omedvetna önskningar, eller saker vi vill ha som vi ännu inte vet att vi vill ha. Detta låter perfekt för människor som ännu inte har bestämt sig för hur de ska försköna sitt bostads-, företags- eller rekreationsrum och som letar efter den speciella ingrediensen. Titta inte längre, surrealistiska affischer från Photowall är vad du har letat efter hela tiden.

Kort historia om surrealism

Denna form av konst började som en filosofisk rörelse som hävdade att det enda verkliga sättet att finna sanningen i denna värld var genom det undermedvetna sinnet och dess drömmar, snarare än genom rent logiskt tänkande. Även om vissa kanske tror att Surrealismen i sig själv är bara en annan konstform, var och är den faktiskt en kulturell kampanj som just uttrycktes genom konst, litteratur och i vissa fall även politik. Du kommer också att se dessa idéer i vår surrealism. affischer. För att återgå till ämnet i fråga började rörelsen i mitten av 1920-talet i Frankrike och föddes ur en tidigare rörelse som kallades dadaism från Schweiz. Konstnärerna i denna tro, som kallades dadaister, omfamnade kaoset och det irrationella. Senare fokuserade surrealisterna på dessa idéer om kaos och irrationella önskningar i ett försök att gräva djupt. i det omedvetna sinnet för att hitta inspiration till politisk och konstnärlig kreativitet. De trodde att detta förkastande av överdrivet rationellt tänkande skulle leda till överlägsna idéer och uttryck, vilket du kommer att märka mycket av i Photowalls surrealistiska affischer.

Den djupare innebörden i surrealismens affischer

Andre Breton anses vara ledaren för den surrealistiska rörelsen, där han definierade surrealismen som ett rent tillstånd av sinnestillstånd som tillåter någon att uttrycka tankar fritt och utan hinder av rationellt tänkande och samhällsregler. Surrealism betyder bokstavligen att stå över realismen, vilket gör det till ett så fascinerande ämne i surrealismens affischer. Dessa tankeväckande konstverk kommer att hålla dig, din familj eller dina vänner sysselsatta i timmar. Men det är ju det som är det skönheten med surrealismen i sig, den behöver inte förstås för att kunna uppskattas. När du råkar vår eklektiska arsenal av surrealistiska affischer, kan det hända att du kliar dig i huvudet flera gånger och undrar vad exakt som är surrealistiskt? pågår. Det beror på att surrealistiska konstnärer använder konsten för att visa sinnets inre arbete, särskilt när det gäller till känsliga teman som de ansåg vara ofta förtryckta. Genom att visa två vitt skilda objekt i konsten, kan man skapa idéer om skillnaderna och sedan relatera till likheterna. När man hänger surrealistiska affischer på dina väggar ger du inte bara en otrolig visuell stil, utan har också något som får människor att tänka. och att reflektera.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor