Människor

Vi har alla figurer, karaktärer eller idoler som vi ser upp till. Det behöver inte nödvändigtvis vara kända personer, men vi gillar att ha en rest av denna beundran nära till hands, fLäs merör att påminna oss om varför dessa personer inspirerar oss från början. People posters tar fasta på denna känsla och ger dig ett stort utbud av ikoniska bilder av välkända personer från historien och mer moderna idoler. Våra högkvalitativa, anpassningsbara personaffischer innehåller kändisar, personer från kända målningar, idrottshjältar och även anonyma, vardagliga människor. Dessa förtjusande skildringar kan vara ett uppfriskande inslag i din hem- eller kontorsinredning. Som alltid kan du ändra dessa motiv så att de passar din övergripande estetik, inredning och färgscheman för det utrymme du vill fixa.

Personaffischer kategorier

Vår kollektion av affischer med människor erbjuder realistiska fotografier, konstnärliga porträtt och mer abstrakta återgivningar av kända personer, men också människor i vardagliga situationer, från alla samhällsskikt. Det finns tre underkategorier till personaffischer, som är indelade i berömda personer, porträtt och idrottspersoner. För att ge dig en snabb förhandsvisning, några av de kändisar som avbildas omfattar Rita Hayworth, Marlon Brando, Brigitte Bardot, Freddie Mercury och så många, många fler. Dessa affischer med personer finns i både standard stilar och kreativa tolkningar. Affischer med personer är avsedda att hylla inte bara deras liv, utan även deras konst, t.ex. filmer, musik och idrottsliga prestationer. Med ett sådant enormt utbud kommer du att ha svårt att inte hitta en eller flera bilder som passar perfekt i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme.

Håll dig till namnet

Photowall har gjort det ännu enklare för dig att välja vem du vill försköna dina väggar med genom att ordna Famous People i ytterligare ett par underkategorier. Du kan välja mellan skådespelare och skådespelerskor, regissörer, musikartister och idrottspersoner. Det finns en hel del underbara svartvita porträtt av populära personer från Hollywood och andra länder. Gudfadern - Don Vito Corleone är en sådan ikonisk personaffisch som visar den älskade Marlon Brando i sin mest banbrytande roll som överhuvudet för familjen Corleone i den tidlösa filmklassikern Gudfadern. Vad sägs om en legend när det gäller atletisk förmåga som den självutnämnde störste genom tiderna, Muhammad Ali? Ta Muhammad Ali mot Sonny Liston, en av de bästa sportbilderna runt om i världen, där den store Ali tornar upp sig över sin motståndare efter att ha besegrat honom i ett berömt slagsmål som miljontals tittare såg. Dessa affischer med människor kommer inte bara att lysa upp ditt rum, utan även ge historia samt konstnärligt värde till din inredning.

Musik på affischer med människor

Musiker tenderar också att spela en stor roll i människors liv, eftersom musik är porten till själen, eller så säger man. Det finns enkla porträtt av kändisar som Frank Sinatra eller Beatles, men också mer nyckfulla saker som affischer med den avlidna Amy Winehouse, som här är dramatiskt men konstnärligt framställda. Det finns en mängd albumliknande omslag och bilder som kan bli den perfekta accessoaren i ditt vardagsrum och visa din uppskattning för dessa fantastiska artister och allt de har gjort för musikindustrin. Den här typen av personaffischer ger inte bara ett visuellt intryck, utan stimulerar också hjärnan till att minnas deras musik som kommer att leva vidare för alltid.

Porträtt

Som redan nämnts erbjuder personaffischer också något för konstintresserade eftersom de ger en plattform för konstnärer som Edouard Manet, Leonardo da Vinci, Gustav Klimt och så vidare. Många av deras mest kända porträtt finns i denna kategori av affischer. Du kan dekorera din vägg med dessa häpnadsväckande konstverk, oavsett om du väljer att göra detta i ditt hem eller på ditt kontor, är du garanterad att få maximal visuell effekt med dessa personaffischer.
Produktinformation