Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
En smak av Napa Valley - Poster - Kök

190

motiv

Mat & Dryck

Näring är inte bara en av de viktigaste aspekterna av livet, det har också blivit något av en konstform och hobby för oss i modern tid där det finns ett överflöd av näring. Mat- och dLäs merryck-posters återspeglar denna uppfattning genom att ge dig bilder av mat och dryck som inte bara håller oss vid liv, utan också gör oss glada och kopplar oss till olika kulturer eller människor. Oavsett om du är en extraordinär matavnjutare, en vinkännare eller bara helt enkelt en obeveklig foodie, kommer mat- och dryck-posters från Photowall att enligt ordspråket träffa rätt. Med ett fantastiskt urval av mat- och dryck-posters kan du dekorera ditt bostads-, kommersiella eller fritidsutrymme med något intressant, visuellt fängslande och kanske till och med hungerfrämjande. Du kan också justera nämnda motiv så att de matchar din interiörs estetik, oavsett om det är i ditt hem, kontor eller något annat utrymme.

Anpassningsbara dekorationer för alla dina matbehov och önskemål

Att välja mat- och dryck-posters att sätta upp i ditt kök, matsal o.s.v. förenklas av att Photowall helt enkelt ordnar detta sortiment i ett par mindre nivåer. Det finns frukt, hälsosam kost, kött och fisk, mattyper och grönsaker. Från fylliga, saftiga tomater som mognar på en bänk till ett hav av mörka rostade kaffebönor som glimmar i solen, har Photowalls kategori av mat- och dryck-posters ett enormt utbud av alternativ. Det finns ett stort utbud av fotograferade livsmedel och drycker, samt några förtrollande originalillustrationer av köksrelaterade godsaker. Varje mat- och dryck-poster kan anpassas för att passa dina önskade mått, du kan till och med låta dem beskäras efter behov. För den mer äventyrliga typen kan du ta något som motivet som heter Japanese Octopus, som kan se konstigt ut i början, men du kan inte förneka dess fantastiska färger, otroliga detaljer och därmed dess obevekliga charm.

Drycker på mat- och dryck-posters

Precis som kategorin mat har drycker sin egen lilla underkategori tillägnad något som kallas alkoholhaltig dryck. Denna charmiga sektion erbjuder dig en eklektisk blandning av spriter, allt från god gammaldags öl till vinets ständigt växande charm. Det finns inte bara autentiska bilder av ölfat, utan också mer konstnärliga och nyckfulla porträtt av vinhyllor som utstrålar charm och karaktär. Detta ger denna kategori mycket spelrum, eftersom dessa typer av mat- och dryck-posters inte bara passar köket eller matsalen, utan kan också göra ett varaktigt intryck i vardagsrummet eller till och med kafferummet på ditt kontor. Kaffe i Paris är ett konkret exempel, då det är en mat- och dryck-poster som är klarspråkig men enkel i sin design, och avger en sorts retrovibb som är väldigt på modet i moderna inredningstrender.

Fantastisk mångfald

Oavsett vad du är ute efter när det gäller atmosfär och stämning kan du lita på att Photowall har de mat- och dryck-posters du behöver. Med så många mat- och dryck-posters kan du lysa upp alla rum med uppfriskande citroner, få ett fält av saftiga bär att upplysa ditt sovrum eller förvandla ditt vardagsrum till en 3D-butik med vintunnor i naturlig storlek. Om du letar efter något mer subtilt kommer mat- och dryck-posters i en mängd mjuka färger, vilket skapar en äkta pittoresk miljö. Mat- och dryck-posters gör mycket för att få ditt hus eller kontor att kännas mer som ett riktigt hem, oavsett om du vill täcka ett helt rum eller bara ge en liten, personlig touch till en av väggarna. Med en så stor variation att välja mellan kan din favoritmat och dryck vara en ännu större del av ditt liv. För en upplevelse som får det att vattnas i munnen varje gång du kommer in i rummet är en mat- och dryck-posters från Photowall rätt väg att gå!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.