Kött & Fisk

Kött och fisk har varit viktiga inslag i människans kost sedan människan lärde sig att fånga djur och äta deras kött som föda. Det finns praktiskt taget mer än en miljon sätt att tillLäs meraga kött och fisk för kulinarisk konsumtion. Och varje dag uppfinns ännu fler innovativa sätt att tillaga kött och fisk. Photowall hyllar mat som är lika gammal som tiden själv i sin underbara samling av kött- och fiskaffischer. Bilderna visar de nästan oändliga valmöjligheterna av fjäderfä, boskap, fisk och skaldjur som finns tillgängliga i våra kök. Häng upp flera av dessa kött- och fiskaffischer runt om i ditt hem för att påminna dig om naturens överflöd. Placera några av dessa kött- och fiskaffischer i ditt kök för att inspirera dig att hitta på allt mer fantasifulla rätter som kommer att glädja ögonen och tillfredsställa gommen. Om du placerar några av dessa kött- och fiskaffischer strategiskt i dina barns sovplatser och lekplatser kommer de inte bara att ge färg och ge dig många timmars underhållning, utan också fungera som en introduktion till näringsriktig mat. Gör dem till blivande gourmander genom att väcka deras fantasi och kreativitet med dessa kött- och fiskaffischer i din bostad.

Läckert i kött- och fiskaffischer

Det är ett föga känt faktum utanför litterära kretsar att den store franske författaren Alexandre Dumas, som skrev De tre musketörerna och Greven av Monte Cristo, också skrev en av de mest omfattande och berömda böckerna i den kulinariska världen. Boken heter Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller The Great Dictionary of Food. I den finns några av de mest praktiserade klassiska franska matlagningstekniker som kockar har använt sig av i århundraden. Photowall låter dig njuta av smaken med "Oysters", "Mussel Shell" och "Lodge Bass" i sin underbara samling av kött- och fiskaffischer. Bilderna visar några av de mest saftiga fiskar och skaldjur som finns tillgängliga för världens mest kräsna gourmeter. Häng upp dessa kött- och fiskaffischer på väggarna i ditt vardagsrum och gör dem till en fin mittpunkt som kommer att väcka livliga kulinariska diskussioner. Diskutera med din familj och dina nära och kära om vilken tillagningsmetod som är bäst, med dessa fantastiska kött- och fiskaffischer omkring dig. Till och med dina barn kommer att få upp ögonen för hur saftigt och välsmakande dessa köttsorter är när du introducerar dem till den fina matvärlden med dessa kött- och fiskaffischer.

Väljbart i kött- och fiskaffischer

Michelinstjärnan är en utmärkelse som ges av ett mycket strikt sällskap av gourmander som endast delar ut den till de bästa kockarna och restaurangerna i världen. Att ha en Michelinstjärna motsvarar att äga en hedersmedalj från kongressen i den militära världen. En stjärna betyder att du är en fantastisk kock, två stjärnor betyder att din skicklighet är nästan utomjordisk, medan tre stjärnor är en nivå av skicklighet och talang som endast är reserverad för gudarna. Photowall ger dig mer att smaka på med "Farm to Table", "Farm to Table II" och "Early 17th Century Flemish School" i vårt fina sortiment av kött- och fiskaffischer. De två första bilderna visar de olika styckningsdelar av nöt- och griskött som används av slakterier runt om i världen. Den tredje bilden visar en tallrik med ostron, ett glas vin och några nötter och svampar, kanske en gammal flamländsk mästares idé om en sen eftermiddagsbjudning. Ge dessa kött- och fiskaffischer en hedersplats ovanpå din sovplats, och ha alltid en hemtrevlig och varm atmosfär i ditt sovrum. Du och dina nära och kära kan titta på dessa kött- och fiskposters i timmar i sträck.

Sukt och fylligt

Ända sedan människan lärde sig att elda kött har den kulinariska världen uppfunnit allt mer kreativa metoder för att sätta mat på bordet. Från användningen av kol och trä för att ge köttet en särskild smak, till användningen av olika sorters vin för matlagning, till användningen av kryddor och kryddor, verkar det inte finnas någon ände på utvecklingen och framstegen inom den kulinariska konstformen. I modern tid är eld inte det enda sättet att tillaga mat på. Elektriska spisar har dykt upp för att göra sitt avtryck i köket. Induktionshällar som utnyttjar elektromagnetisk kraft sparar tid och ansträngning när man förbereder måltider. Och under det senaste decenniet har en apparat som kallas sous vide använts för att tillaga mat i låga, fasta temperaturer som garanterat håller kvar smaken av marinader och kryddor. När du lagar mat med denna apparat kan du också vara säker på att köttet är mjukt på gaffel och jämnt tillagat inifrån och ut. Mänskligheten har verkligen kommit långt från att spetsa en köttbit på ett spjut och placera den över öppen eld. Dessa kött- och fiskaffischer är avsedda att påminna oss om den rika historia och den fantastiska framtid som väntar oss inom maten.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor