Spegelbilder

Reflektioner av alla möjliga saker i de stora vattenmassorna får en att känna sig som om det finns två himlar, en ovanpå den andra. Detta enkla men tilltalande fenomen har gett männisLäs merkor en känsla av storlek och frihet när de betraktar dessa spegelbilder. Det finns inget som ger en känsla av naturens stora vidder mer än att se en bergskedja spegla sig i en sjö. Photowall ger en nick till denna fantastiska egenskap hos naturen med sin färgglada samling av speglingsposter. Bilderna visar några av de mest fängslande vyerna som speglas i stora vattenmassor. Dessa reflektionsaffischer kommer att vara perfekta i ditt vardagsrum eller fritidsområde eftersom de ger dem illusionen av ett större utrymme, för att inte tala om känslan av det stora utomhuslivet. Placera dem i dina lounging nooks och viloplatser för att ge dig den känsla av avkoppling och frid som du alltid har letat efter. Låt dem sitta i dina barns sovplatser eller lekplatser och se hur de slutar med sitt bus och sina bus och stirrar som förblindade på dessa reflektionsaffischer.

Spiraliska affischer med reflektioner

I den grekiska mytologin fick den dödlige Adonis, som var besatt av en skönhet som ingen annan på jorden kunde mäta sig med, en gång en glimt av sin egen spegelbild i det stilla vattnet i en sjö. Han var så förtjust i sin egen storslagenhet att han försökte omfamna sin egen spegelbild i vattnet, vilket ledde till att han föll ner i sjön och drunknade. Denna typ av destruktiv självkärlek kallas hedonism och har sin etymologi från Adonis själv. Denna intressanta lilla historia vittnar om den älskvärda kvalitet som vattenkroppar har när de speglar bilderna av saker ovanför dem. Photowall låter dig se tydligare med "Reflektion av Mathesonsjön", "Lake Louise, Alberta, Kanada, Nordamerika, Panorama" och "Fuji Mountain in Autumn" i sitt fina sortiment av reflektionsposter. Dessa unika bilder föreställer några av de vackraste naturliga underverken som speglar sig i vattnet i de stora vattenmassorna nedanför dem. Dessa fantastiska speglingsposter kommer att bli den perfekta mittpunkten i ditt vardagsrum och till och med i dina korridorer. Placera några av dessa reflektionsaffischer på strategiska platser runt om i ditt hem för att liva upp utrymmet.

Märkligt i reflektioner affischer

I William Shakespeares odödliga pjäs Hamlet finns det en scen där vår hjälte dirigerar skådespelare i en pjäs. Han förmanar dem att konstens sanna syfte är att hålla upp spegeln mot naturen, att visa dygden hennes drag, förakta sin egen bild, och själva åldern och kroppen av tiden hans form och tryck. Samma visdom gäller för stora vattenmassor och de magnifika naturens underverk som de återspeglar. Photowall speglar denna känsla med "Lago di Landro", "Summer Lake" och "Butterfly Orchid" i sitt fantastiska utbud av speglingsposter. Dessa fängslande bilder visar några av naturens mest majestätiska och fridfulla underverk som speglas i vattnet i sjöarna under dem. Dessa magnifika reflektionsaffischer kommer att samordnas vackert med vilken färg som helst på väggen eller tapeten som du väljer att sätta dem i bakgrunden med. Sitt på din favoritplats med en varm mugg maltchoklad och känn hur dina bekymmer faller bort med dessa fina reflektionsaffischer omkring dig. Det känns som om du har rest till dessa vackra platser när dessa unika reflektionsaffischer förflyttar dig till deras respektive platser i världen.

Majestätiskt och magnifikt

Från djur till konstgjorda byggnader och naturliga händelser i himlen - allt detta ser särskilt häpnadsväckande ut när det reflekteras i det stilla, spegelblanka vattnet under dem. Photowall ger dig perfekta exempel på detta med "Morning Flamingo", "Northern Light over Troms Coast, Norway" och "Chicago Skyline" i sin fantastiska samling av reflektionsposter. Den förstnämnda bilden visar flamingos som står i knähögt vatten, medan de speglas i det lugna vattnet under dem. Den andra visar Aurora Borealis som speglas i en lugn sjö och den tredje visar hela Chicagos skyline som dupliceras i den intilliggande floden. Dessa underbara speglingsposter skulle ge en kosmopolitisk känsla till de tråkiga och trista utrymmena i ditt hem. Bjud in några vänner på en kväll med vin och ostron medan ni berättar om de vackra vyer ni har besökt som speglas i stora stilla vattenmassor. Låt dem berätta om resor och äventyr medan ni tillbringar hela kvällen med livliga samtal, omgivna av dessa underbara reflektionsaffischer. Låt dina tunga bekymmer och bördor falla bort med dessa fantastiska reflektionsaffischer i din bostad.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.