Maskrosor

Att ha något välbekant och tröstande som centralpunkt kan vara mycket fördelaktigt när du inreder din inredning. En av de mest kända och vackra blommorna är maskrosan, och därför har Läs merPhotowall samlat en utmärkt serie motiv i kategorin blommor som heter maskrosor. För många ger dessa blommor en känsla av nostalgi och påminner om ett enklare liv. Du kanske har minnen av att plocka blommans kronblad, blåsa bort fröna och gnugga det gula mot huden för skojs skull. Alla dessa och mycket mer kommer att framkallas när du ser vackra maskrosaffischer. I den här samlingen innehåller posters med maskrosor några av de 250 sorterna av maskrosor i en mängd olika konstverk. Som vanligt kan du ändra de utvalda föremålen så att de matchar eller kontrasterar mot din befintliga inredning, färgscheman och andra dekorativa element.

Materialet för posters med maskrosor

Ordet maskros kommer från det franska uttrycket "Dent de Lion" som i huvudsak betyder lejontand. Detta beror på utseendet på dess blad, som du kan se på många Dandelions-affischer. Vad de flesta inte vet är att varje del av denna blomma är användbar, från roten till bladen och till och med blomman. Bladen är ätbara och innehåller vitaminer och mineraler, bland annat vitamin A, C och K samt kalium, järn och mangan. Maskrosblad och -rötter sägs vara bra för ett antal tillstånd, bland annat avgiftning, inflammation och matsmältning. Som du kan se kommer du inte bara att få en snygg väggdekoration med maskrosaffischer, utan också något som kan vara lärorikt. De många färgerna i Dandelions-affischerna som grönt, lila, orange, rött och många andra kan verkligen förhöja din inredning. De abstrakta konstverken, fälten med maskrosor i flera olika färger och så mycket mer kan passa till alla hem- och kontorsinredningar. En enda målning kan berätta en historia eller visa upp en favoritart, beroende på vad du föredrar när det gäller dina maskrosaffischer.

Kort historielektion

Maskrosor förekommer i myter och folklore som sträcker sig flera århundraden tillbaka i praktiskt taget varje hörn av världen. De spänner över många kulturer och har många olika betydelser och användningsområden beroende på var du bor. Maskrosor har använts för bland annat te, vin, medicinska örter, vanliga sallader och till och med som målarpigment för konstnärer. Vissa tror att om de vävs in i till exempel din bröllopsbukett är det tur för nygifta par! Detta gör att maskrosor också är mycket lämpliga för intima utrymmen som sovrummet. Att blåsa bort fröna från en maskros kan skicka dina kärleksfulla tankar till någon du bryr dig om eller bidra till att en önskan går i uppfyllelse, som vissa fick höra när de var barn. En uppsättning posters med maskrosor kommer att imponera och glädja även de yngsta. De många affektfulla och barnvänliga motiven och de varma och mjuka färgerna kan vara perfekta för alla barnrum, lekrum eller studieområden. Föreställ dig något som "Dandelion World - Bright" som bakgrund i ditt barns rum och du kommer att se hur det förvandlar rummet till något underbart.

Mer posters om maskrosor

En av de mest attraktiva sakerna med maskrosor är att de bara är roliga. Denna blomma verkar vara öronmärkt för barn eftersom den i parken eller trädgården är den enda blomma som ett barn kan plocka utan att råka illa ut! "Dandelion and Butterfly" eller "Enchants" är andra konkreta exempel på posters med maskrosor som kan piffa upp alla interiörer, särskilt de för barn. Om du vill ha en mer vuxen känsla kanske "Waiting" är en maskrosaffisch för dig. Det här vackra motivet skulle inte heller vara fel i ett kontor. Det finns mycket att välja mellan när det gäller posters med maskrosor!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.