Vallmo och hö fält - Poster - Vardagsrum

107

motiv

Vallmo

Färgglada, hisnande och visuellt stimulerande är bara några av de kvaliteter som vallmoaffischer från Photowall kommer att ge din inredning. Dessa blommor kan helt enkelt få vilket ruLäs merm som helst att se mer fantastiskt och attraktivt ut med sin naturliga charm och skönhet. Få blommor är så välkända som vallmo och även personer med liten kunskap om växter kan i allmänhet identifiera en sådan blomma. Den har inte bara en ihärdig närvaro i naturen, utan det är också vallmoens status som ett minnesmärke som har gjort att den är djupt förankrad i samhället. Denna inflytelserika blomma med en fascinerande historia kan bli en del av din inredning med våra vallmoaffischer. Används över hela världen som gåvor och dekorationer, ta in dessa lockelser i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme. Som vanligt kan du ändra dina utvalda vallmoaffischer för att komplettera din övergripande estetik, färgscheman och andra dekorativa element som kan komma i fråga.

Information om vallmoaffischer

Vallmor är i grunden en blommande växt som tillhör underfamiljen Papaveroideae. Dessa attraktiva växter odlas årligen och de flesta arter används specifikt för trädgårdsarbete, men även som medicin och till och med som mat. Med vallmoaffischer har du inte bara en fantastisk väggdekoration att titta på, utan också ett användbart verktyg på olika sätt för mänskligheten. Fröna från denna växt är rika på olja, protein, kalcium och kolhydrater. Det som gör vallmoaffischer ännu mer intressanta är det välkända faktum att en art av den är känd för att vara en källa till den narkotiska drogen opium. Denna förening innehåller kraftfulla alkaloider som morfin, som är vanligt förekommande i medicinsk praxis, och har genom historien använts som narkotisk medicin och rekreationsdrog. Du behöver dock inte oroa dig, eftersom det enda beroendeframkallande med vallmoaffischer från Photowall är deras skönhet och lockelse.

Flera olika typer

Människor tenderar att klumpa ihop vallmo i en enda kategori när det i själva verket finns mer än 70 arter av Papaver, i ett brett utbud av former och färger. Dess mångsidighet är en av dess styrkor och bara en av många anledningar till varför vallmoaffischer är så populära bland inredningsarkitekter. Du kan ha t.ex. celandinevallmo som har borstiga stjälkar, deras blad har vågiga kanter och är flikiga. Blommorna har fyra gula kronblad som är unika i sin långa stil som du kan se i vallmoaffischensemble som heter "Poppies - Colorful". Det finns också prickiga vallmoar, Matilija-vallmoar, dvärgvallmoar, vindvallmoar, ökenbjörnpappor, tulpanvallmoar, trädvallmoar, dendromecon-vallmoar, dvärgvallmoar, långa prickiga vallmoar, brandvallmoar och isvallmoar. Exempel på dessa kan hittas på vallmoaffischer. Du kan välja fotografier från verkliga livet som i motivet "Dreamy Fields of Poppies". Denna underbara vallmoaffisch framkallar verkligen en fridfull känsla och hoppet om en soluppgång. Om du är mer konstnärligt intresserad är kanske "Poppies - Vincent Van Gogh" mer för dig. Vem kan säga nej till en vallmoaffisch inspirerad av den konstnärliga legenden Van Gogh?

Moppies-affischer och deras representationer

Den röda vallmoen är kanske den mest kända symbolen som används för att hedra minnet av dem som offrade sina liv i första världskriget och de konflikter som följde. Att bära en vallmo inspirerades av de vallmofält som växte där många av striderna utkämpades. Affischer med vallmoaffischer kan vara ditt sätt att hylla dessa hjältar från förr. Den vita vallmoen delas ut av en välgörenhetsorganisation som heter Peace Pledge Union, som främjar fred. De säger att den vita vallmoen hedrar minnet av människor som dog i konflikter, men fokuserar på att uppnå fred och utmana vårt sätt att se på krig. Detta är också ett underbart drag att utstråla genom att använda vallmoaffischer från Photowall.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.