Löv

Allt liv på jorden är direkt eller indirekt beroende av växter, vilket är anledningen till att de är en så välkommen syn när de används i inomhusutrymmen. Bland de många olika delarnaLäs mer av en växt är bladet den mest väsentliga. Det är delvis därför som Photowall har samlat en stor uppsättning bladposters från kategorin växtdelar. Det finns gott om variation när det gäller design, färger och sammanhang att välja mellan. Du kommer att få konstnärliga tolkningar av alla slag men med ett gemensamt tema som är intressant, trevligt och stilfullt. Oavsett om du väljer att förnya ditt hem, din arbetsplats eller till och med bara ett rekreationsområde är lövposters det perfekta verktyget att använda. Du kan alltid ändra de utvalda motiven så att de passar ihop med din befintliga eller planerade inredning, olika färgscheman och alla andra dekorationskomponenter du kan använda.

Underkategorier av lövaffischer

Inom bladaffischer finns det ett par mindre nivåer, varav en kallas Palm Leaves. Denna typ av blad klassificeras som ett tropiskt blad och ett blad med nyanser. Dessa är oftast enorma blad som fångar upp alla fotoner av ljus som kan ta sig ner till skogsbotten, genom det höga krontaket och de många lagren av vegetation. Växter med den här typen av blad tenderar att vara mörkgröna, med massor av klorofyll så att de kan maximera fotosyntesen. Du kan se detta på lövposter som "Twilight Palms II" eller "Jungle Leaves". I det här klustret av lövposters kan du också lägga märke till några anmärkningsvärda besökare i form av djur och människor. "Exposive" är ett vackert exempel på detta och kombinerar lövposterens skönhet med en underbar figur. Den här typen av väggdekoration kan förändra hela den visuella tyngden och balansen i ett rum. Du kan också välja lövposters från Höstlöv, Bladsårar och Lönnlöv. Var och en av dessa underkategorier kommer med sin individuella charm och attraktionskraft.

Sanningen betydelse

Förutom den uppenbara visuella attraktionen och charmen hos lövposters kastar den här kategorin också ljus över hur vi värderar den här delen av växten, och naturligtvis själva växten. Bladen förser en växt med mat och luft som hjälper den att hålla sig frisk och växa, eftersom bladen i huvudsak är växtens matfabrik. Genom fotosyntes omvandlar de ljusenergi till mat genom att kombinera vatten från jorden och koldioxidgas från luften för att göra socker. Genom porer, eller stomata som de kallas vetenskapligt, "andas" bladen in koldioxid och "andas" ut syre. I allmänhet är blad grönt, vilket du kommer att se på de flesta av de bladaffischer som vi har på lager åt dig. Syre frigörs under den ovannämnda processen, som kallas andning. Det är inte bara trevligt att ha lövaffischer i ditt utrymme, utan också pedagogiskt och representativt för hur du bryr dig om och värdesätter miljön. Du kan till och med kombinera dessa lövaffischer med riktiga växter för att verkligen visa upp din gröna tumme!

Lövaffischer för alla

Med den ovan nämnda mångfalden i färg och design, plus de anmärkningsvärda besökarna från djurvärlden, har du i dessa lövposters ett idealiskt dekorationsmedel för barnutrymmen. Sympatiska karaktärer och varma färger kan ha en positiv effekt på barnens mentala välbefinnande, samtidigt som de är roliga och intressanta, för att inte tala om pedagogiska. Alla barns sovrum, studierum eller lekutrymmen skulle gynnas av lövposters på väggarna. "Into the Jungle" kan stimulera dem till att bli mer intresserade och investerade i Moder Natur. "Parrot Friends - Sepia" kan ge dem en känsla för fåglar och bevarande av arter. Affischer med blad kan ha en sådan positiv och informativ inverkan på ett barn, vilket bådar gott för vår planets framtid.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.