Asien

Ta in Orientens skönhet och mystik i ditt hem, kontor eller fritidsområde med vårt fantastiska urval av Asien-affischer. Du kommer att kunna välja mellan ett brett och varierat utbud Läs merav motiv med unika mönster, djupa betydelser och livfulla färgställningar. Asia posters är hemvist för otroligt detaljerade fotografier som kan fungera som en teleportationsanordning för ditt sinne, och målningar som är så vackra att de kommer att framkalla känslor som du inte ens visste att du hade. Precis som kontinenten själv finns det vyer av naturlig skönhet som gör dig andfådd och sevärdheter av modern innovation som gör dig häpen. Den största kontinenten på vår planet, både i storlek och även i fråga om befolkning, Asien har 48 länder som är medlemmar i Förenta nationerna. Asiens affischer har så mycket att erbjuda när det gäller visuell tyngd, men också historia och kulturell betydelse. Du kommer att hitta objekt som kan motivera dig inför din nästa resa österut och minnesvärda scener som du kanske redan har stött på. Som alltid kan du anpassa dina Asien-affischer så att de matchar eller kontrasterar till din befintliga eller planerade inredning, färgscheman och så vidare.

Mångfald i Asien-affischer

Precis som kontinenten i sig har Asien-affischerna så stor variation när det gäller visuella alternativ, teman och platser. Det finns naturelementet eftersom denna kontinent har världens tredje största ö, den tredje längsta floden och den högsta toppen. Det finns också gott om moderna framsteg och tekniska framsteg som återspeglas i vissa Asien-affischer. Fotografier från det verkliga livet, som de som visas i verket med namnet "Coconut Palms, Thailand", kan fungera som din mentala flykt och upprätthålla en god stämning under hela året, oavsett årstid eller väder. Asien-affischer presenterar också otroliga konstverk som kommer att lämna bestående intryck som "Singapore Skyline". Denna ikoniska horisont finns i olika nyanser och toner, vilket gör den till ett idealiskt verktyg för att försköna dina väggar med. Kanske kan Asien-affischerna till och med bli vägledande när du väljer ditt nästa resmål. Det är också därför som Photowall bekvämt har ordnat Asien-affischer i fyra olika underkategorier, nämligen Kina, Indien, Japan och Sydostasien.

Indien

Förutom att förse dig med bilder som lyfter din inredning till en ny nivå är Photowalls kategori Asien-affischer också mycket lärorik. Visste du till exempel att namnet "Indien" kommer från floden Indus som rinner genom Indien? Det näst folkrikaste landet i världen har många stora städer som är fulla av människor, men också av innovation och framsteg. Trots detta bor fortfarande omkring två tredjedelar av den indiska befolkningen på landsbygden. "Goa Beach Sunset" är ett vackert exempel på den typ av skönhet som dessa landsbygdsområden besitter. Naturligtvis skulle Asien-affischer med Indien inte vara kompletta utan det arkitektoniska underverket Taj Mahal. Detta enorma mausoleum av vit marmor byggdes i Agra mellan 1631 och 1648 på order av mogulkejsaren Shah Jahan till minne av hans favorithustru Mumtaz Mahal, som dog när hon födde deras 14:e barn! Detta gör att en asiatisk affisch med Taj Mahal är idealisk för intima utrymmen som sovrummet i hemmet.

Den uppstigande solens land i Asien-affischer

Japan är en kedja av öar längs Asiens östkust som består av fyra huvudöar och dussintals mindre öar. Den största av de fyra huvudöarna är Honshu, som också är den sjunde största ön i världen. De största städerna är Tokyo, Yokohama, Osaka och Nagoya, några av dem kommer du att se mycket av i Asienposter. Förutom dessa livliga och högteknologiska platser har Japan också några av de bästa kultur- och natursevärdheterna i denna del av världen. Mount Fuji, Japans högsta berg, är ett konkret exempel på detta. Asien-affischerna visar dig att denna vilande vulkan, som senast fick ett utbrott 1707, kan vara den idealiska fokuspunkten i ditt rum.
Produktinformation