Belgien

Om du gillar det unika är Belgiens affischer från Photowall det rätta valet när det gäller att dekorera din bostad, ditt företag eller ditt fritidsområde. Detta mycket mångkulturella Läs merRead moreyet autentiska land har tre officiella språk och inget av dem heter belgiska. Människor där borta talar nederländska, franska och tyska i olika delar av landet. Denna mångfald återspeglas också i Belgiens affischer, där du kan se alla olika typer av influenser i arkitekturen och de olika färgerna och nyanserna. Belgien har många vackra historiska städer, som Brügge, Gent, Antwerpen och Leuven, och erbjuder ett enormt utbud av vackra sevärdheter, av vilka du kan se några på belgiska affischer.

Försköna ditt rum med belgiska affischer

Belgarna säger att de föds med en tegelsten i magen, vilket innebär att varje belgare försöker köpa eller bygga ett hus så snart de kan. Du kan ta med dig den här andan in i ditt hem också med belgiska affischer. Som redan nämnts beror det moderna Belgiens mångkulturella karaktär också på skillnaderna i kulturer i denna nation, där det till och med finns en formell gräns inom landet som delar upp landet i olika språk. I norr finns det nederländsktalande området och i söder finns det fransktalande området. Det finns också ett mindre område i öster som talar tyska. Denna mångfald gör belgiska affischer till ett livskraftigt dekorativt verktyg för din inredning. Trots sin relativt lilla storlek har Belgien gott om pittoreska platser och olika attraktioner. Gent, Antwerpen, Liège, Bryssel, de skogiga Ardennerna, den lugnande kusten och det storslagna Brygge ligger alla inom två timmar eller mindre från varandra, vilket innebär mer tid att njuta av olika platser och miljöer. Några av dessa städer finns också med på Belgiens affischer. Bron i Brügge är till exempel ett fantastiskt motiv att sätta upp i ditt hem, kontor eller något annat utrymme som behöver visuellt intresse.

Kort historia

Landet Belgien har fått sitt namn från de ursprungliga bosättarna i området som var en keltisk stam som kallades Belgae. Belgiens läge gjorde det till centrum för många europeiska industrier, bland annat textil, handel och konst. Belgien blev självständigt från Nederländerna 1830 och ockuperades av Tyskland under första och andra världskriget, därav det nederländska och tyska inflytandet som också kan ses på vissa belgiska affischer. Landet har haft ett särskilt välstånd under det senaste halvseklet som en modern, tekniskt avancerad europeisk stat och medlem av Nato och EU. Huvudstaden Bryssel har också varit en viktig aktör i världspolitiken och hemvist för många internationella organisationer. Denna vackra metropol finns också representerad på belgiska affischer. Brussels Belgium Skyline finns i en mängd olika toner och nyanser, alla lika vackra och garanterat med maximal visuell effekt. Du kan redan föreställa dig den i din hall, oavsett om det är på kontoret eller hemma.

Mer belgiska affischer för dig

Belgien har världens största antal slott per kvadratmeter. Vissa regioner har till och med två slott per by, vilket är fantastiskt och roligt att veta. Castle Fortress är en Belgien-affisch som visar detta, med en fantastisk bild av ett slott som reflekteras i den omgivande dammen. Den rika detaljrikedomen och den otroligt byggda strukturen kan få vilket rum som helst att spraka av charm och karaktär. En annan mycket intressant sak om Belgien är staden Antwerpen. Denna metropol är hemvist för mer än tre en fjärdedel av världens diamanter! Det finns så väldigt många skickliga hantverkare i Antwerpen som är duktiga på diamantslipning. Antwerp Skyline at Dusk är en annan fantastisk Belgien-affisch som kan fungera som den perfekta fokuspunkten i ditt valda utrymme.
Produktinformation
  • Visar 1-18 av 18 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.