Island

Om du letar efter ett fantastiskt land som kan vara ett tema i din inredning kan du inte göra fel med det mystiskt vackra Island. Det har sitt ursprung i ett vulkanutbrott och är ändåLäs mer ett kallt land nära polcirkeln. Människorna där är vänliga och uppmuntrar turister att besöka och njuta av deras sjöar, glaciärer och chansen att se det fantastiska norrskenet, varav du kan se några i Photowalls utbud av Island-affischer. Förutom att det är en enkel förbindelse mellan Europa och Nordamerika är Island ett mycket populärt resmål eftersom landskapet är naturligt och surrealistiskt på samma gång. På Island-affischerna finns det gott om dessa otroliga sevärdheter, och du kan nu ha dem själv i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme.

Skönheten i Island-affischer

Som redan antytts kan Islands landskap inte hittas någon annanstans. Det är en blandning av varma källor, iskalla glaciärer, våta öknar, lavafält och en svindlande mängd vattenfall. Oavsett hur du är du är du lutar, kommer du att hitta en naturlig scen i Island posters som tillfredsställer dina visuella och estetiska behov. Island är ett mycket rent och miljövänligt land, vilket är beundransvärt i sig självt, särskilt i dessa moderna tider. Folket i detta land har ett starkt band med naturen och värderar sina naturresurser mycket högt. Vattnet är till exempel så rent att det är ett naturligt källvatten som används i hela landet. Islandsaffischer som In the Depth of Hraunfossar visar oss detta fantastiska element, med rika detaljer och livfulla färger. Sedan har vi Seljalandsfoss vattenfall på Island, en annan Islandsaffisch som presenterar detta speciella och viktiga inslag på ön i en magnifik miljö.

Snabb historielektion

Island är världens näst största ö och har trettio mindre öar som en del av landet. Det finns några stora sjöar på ön och fjordar längs kusten där de flesta människor bor. Höglandet på Island är för kallt för att människor ska kunna bo där. Som du kan se på den isländska affischen som heter Iceland Route 1 blir det mycket kyligt och därför har människor anpassat sig till de hårda förhållandena. Landets historia går tillbaka till vikingarna och vissa bosättningar från det nordiska och keltiska folket, där det började som ett skydd för alla slags rymlingar och avhoppare. När Island togs över av den norska kungen slogs de samman till ett rike med Norge, Danmark och Sverige. Sedan splittrades denna union och Island blev en del av Danmark. År 1845 försökte Islands självständiga rörelse få självstyre för landet och 1944 fick de sin självständighet, medan Danmark var inblandat i tyska invasioner. Idag är Island ett mycket fredligt land och rankas högst på livskvalitet och lägst i brottslighet. De isländska affischerna har inte bara naturlig skönhet, utan är också ett gott exempel för andra nationer.

Charmen i Islands affischer

Den isländska hästen är precis som Island vill uppfatta sig själv, liten men stark. De är hukiga och muskulösa och på vintern har de en lång lurvig päls, vilket du kan se i Islandsaffischen med titeln Icelandic Horse, som är ganska dramatisk men också helt underbar. Du kan göra detta till en idealisk fokuspunkt på din bostad, ditt arbete eller din fritidsplats. För ett ännu mer lockande och mystiskt verk kan du välja en Islandsposter som Flock av islandshästar. Den visar ett helt band eller en flock islandshästar som korsar en flod på ett urvuxet och vilt sätt. och på ett vilt och vildsint sätt, vilket ger en iögonfallande och fängslande scen.
Produktinformation
  • Visar 1-71 av 71 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.