Nederländerna

Du kan ta med dig Nederländernas berömda charm in i ditt eget utrymme, oavsett om det handlar om bostäder, företag eller fritidsaktiviteter. Photowall erbjuder allt från en livlig målLäs merning av Amsterdams skyline till Rotterdams fantastiska broar - det finns något för alla personliga smaker och inredningsstilar. De älskvärda, lite krokiga husen vid kanalerna finns med på många av de nederländska affischerna och skapar vackra mönster med sina vitrandiga fönster. För dem som föredrar en mer unik look och känsla har vi också typografiska kartor över de större städerna i landet, som kan ge en urban stämning till hemmet eller kontorsrummet. Alla dessa motiv kan ändras för att passa eller kontrastera till din befintliga inredning, olika färgscheman och den övergripande estetiken.

En underkategori av nederländska affischer

För att göra din urvalsprocess mer sammanhängande och bekvämare har Nederländernas affischer en mindre nivå som är tillägnad en av de mest kända städerna i världen, Amsterdam. Denna plats är en anmärkningsvärd metropol och har sin egen karaktär och lockelse, som är mer än närvarande i sortimentet av nederländska affischer. Amsterdams befolkning är cirka 825 000 och med uppskattningsvis 881 000 cyklar i Amsterdam är det helt korrekt att säga att det finns fler cyklar i staden än invånare. Omkring 70 % av invånarna tros använda sin cykel dagligen, vilket innebär att om du inte äger en cykel är du praktiskt taget en knäppgök. Detta kan du se i verken med titeln Bicycle by the Canal in Amsterdam, en enkel men kraftfull bild som visar en vardagsscen i Amsterdam, återgiven i klassiskt svartvitt. Den här nederländska affischen kan få vilket rum som helst att plocka fram och ge den avgörande karaktären för att stämningen ska höjas till något mer sofistikerat. Även om Venedig definitivt är den mest kända kanalstaden i världen, har Amsterdam över 165 kanaler, vilket är 15 fler än Venedig. Romantic Bridge Over Canal i Amsterdam visar en av dessa kanaler på ett fantastiskt sätt och ger den en nostalgisk känsla med sina sepiafärger och toner.

Stark och komplex koppling

Det nederländska folkets intrikata förhållande till havet är märkbart nästan överallt i landet. Havet har historiskt sett varit både deras motståndare och allierade. Holländarna brukade avvärja utländska inkräktare genom att medvetet genomborra floddiken. Men om det inte vore för de omfattande vattenverken skulle 65 procent av Nederländerna vara permanent översvämmade. Den nederländska affischen med namnet Rotterdam Port at Sunset är ganska talande för detta, eftersom den visar upp en enorm hamn i solnedgångens majestät. Det här motivet kan se bra ut i vilket hem eller kontor som helst och skapa en enorm fokuspunkt som fängslar och skapar dynamik. Endast 50 procent av Nederländernas geografi ligger mer än en meter över havet, och som ett resultat av detta blomstrar sjöarna och de omgivande slätterna. Genom att arbeta tillsammans har nederländska samhällen återtagit nästan 30 procent av sin mark från träsk, tidvattenlaguner, sjöar och till och med själva havet. Tidigare obeboeliga områden har kunnat odlas, förvandlas till jordbruksmark eller planteras med den berömda tulpanen. Kinderdijk Magic är en nederländsk affisch som visar detta delvis, samt lyfter fram ett annat ikoniskt nederländskt element, nämligen väderkvarnen.

För att få ut det mesta av nederländska affischer

Nederländska städer är extremt kompakta och tätt befolkade. De större städerna är ständigt föremål för stadsförnyelseprojekt. Därför kan man säga att nederländarna vet hur man utnyttjar utrymmet maximalt. Samma sak kan sägas om Photowalls uppsättning nederländska affischer. Dessa bilder skapar en stor känsla av rymd och stil med en varierad palett av teman och ämnen som garanterat kommer att utgöra en underbar väggdekoration. Reflektion av Amsterdam, till exempel, visar detta maximerande av utrymme i en av de mest trånga städerna i världen. Den här affischen från Nederländerna har en otrolig karisma och färg som bara helt och hållet behagar ögonen. Strängarna i Rotterdam är ett annat exempel på att nederländska affischer kan utforma räckvidden och göra vilket rum som helst mer öppet och livligt.
Produktinformation
  • Visar 1-66 av 66 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.