Polen

När du letar efter ett centralt tema att dekorera ditt rum med, erbjuder geografi många alternativ. Ibland kan motsatser attraheras ibland, både på det metafysiska och det bokstavligaLäs mer planet. Photowalls samling av Polen-affischer är full av motsättningar, precis som detta nionde största land i Europa. Detta postkommunistiska land kan skryta med en rik historia, många kända vetenskapsmän och ett par mirakel från Moder Natur också. Förbättra din bostads-, företags- eller med dessa Polen-affischer för att ge lite karaktär och maximal charm åt din inredning. Du kan matcha, blanda och kontrastera dessa motiv för att passa in i din befintliga estetik och dina färgscheman.

Underkategori i Polen-affischer

Visste du att Warszawa inte är Polens första huvudstad? Gniezno var den första polska huvudstaden och den historiska källor säger att den polska staten grundades där. Ändå är Warszawa i dag en snabbt växande stad i centrala Polen. Europa och lockar fler och fler utländska besökare för varje år. Du kan se varför i Polens affischer i ådrorna av Warsaw Skyline, svartvitt, som är en i en uppsättning av olika färger som skildrar den vackra skyline i denna intressanta metropol. Warszawas gamla stad, återuppbyggd efter andra världskriget baserat på målningar från 1600-1800-talen, är nu skyddad av Unesco och ett perfekt exempel på restaurering av kulturarvet. Våra Polen-affischer är inte bara enorma i stilen, utan bär också på en djupare mening och uppskattning för denna plats. Warszawa Polen Skyline kommer i en varierad palett av färger, som var och en ger sin egen dragningskraft till ett utrymme, oavsett om detta är ett hem eller kontoret. Kultur- och vetenskapspalatset i Warszawa var en gåva från den sovjetiska diktatorn Stalin till den polska nationen. På 237 meter är den högsta byggnaden i Polen, och klocktornet är 165 meter högt och anses vara det högsta i Polen. Europa. Du kan se detta på de många Polen-affischerna som inleds med orden Warsaw Skyline.

Kort historia

Som redan nämnts har Polen en rik historia och att dyka ner i den på djupet tar lång tid. Låt oss därför börja med det faktum att de polska länderna är vackra, rika på naturresurser och värda att besöka. Det är därför som vissa länder blev extremt avundsjuka och 1772 ägde den första delningen av de polska länderna rum. Polen delades i tre delar mellan Ryssland, Österrike och Preussen. Det är här man kan se mycket av de kvarvarande influenserna, till exempel i Polen. affischen med titeln Riverside of Gdansk. Den visar Polens skönhet och de olika influenser som olika stater hade på Polen. dess arkitektur. Från 1914 kämpade Polen i första världskriget och 1918 återfick Polen slutligen sin självständighet. För att fira eller för att fira detta eller för att ha en gnutta nostalgi kan du skaffa en Polen-affisch som Burn My Shadow, som visar en ensam Pol som fiskar på en kuslig sjö. Den är kraftfull och samtidigt dramatisk, idealisk för alla bostäder och arbetsplatser, och ger den en stor visuell tyngd.

Naturens värld i Polen-affischer

Ett vilt och uråldrigt land som ligger på gränsen mellan Polen och Vitryssland i landets yttersta öst, Białowieża-skogen anses vara en av de sista resterna av orörd skog i Europa. Den har status som en utsedd till UNESCO:s världsarv för sin miljö och orörda naturliga skönhet. Polens affischer lyser också upp en ljus på denna skönhet i form av ett motiv som heter Dawn of Bialowieza Meadows, en fantastisk scen som kan framkalla en hel del känslor. Just denna Polen-affisch skulle se sublim ut i ett sovrum och inspirera oss att inte bara stiga upp, utan också att göra något. det mesta av vår dag. Breakwater at Niechorze är en annan spännande och lite mörk Polen-affisch som kan fungera som en perfekt fokuspunkt i ditt rum.
Produktinformation
  • Visar 1-22 av 22 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.