Portugal

När det gäller inredning finner vi ofta att vi blandar klassiker med något mer modernt, vilket är helt okej. Att blanda nostalgi med modernism kan också hittas i Photowalls utsökta urLäs merval av högkvalitativa Portugal-affischer. Det är ett fascinerande land med en stolt och rik historia som kan kännas över hela landet, från huvudstaden ner till varje liten, bildskön by. Intressant nog har Portugal haft samma definierade gränser sedan 1139, vilket gör det till den äldsta nationalstaten i Europa! Detta kan bli ett utmärkt dem i ditt utrymme, med starka rötter och en känsla av tradition. Portugal-affischer som signalerar detta kan rättvist matchas eller kontrasteras med befintliga inredningselement som färgscheman och alla typer av möbler.

Portugal affischer huvudstad

Som hemvist för den kulturellt viktiga fadomusiken och vackert färgstarka kullerstensgator har Lissabon en uppsjö av hemligheter och bitar som är okända för de flesta. Om du planerar en resa till Portugals trendiga huvudstad eller om du har varit där, ta en titt på vår samling unika Portugal-affischer för att verkligen ge liv åt din inredning. Lisbon Skyline Black är ett sådant föremål som omedelbart kan förvandla ditt rum till något mycket mer intressant och visuellt fängslande. Den unika designen och den eleganta färgkombinationen ger en fantastisk känsla av sofistikering i vilket område som helst. Det vackra Belém-tornet är ett av Lissabons måste sevärda landmärken och arkitektoniska underverk. Fånga en glimt av denna ikoniska plats i Portugal-affischer som Lisbon Portugal Skyline, som finns i olika nyanser, skuggor och toner för att ge dig den typiska Photowall-variationen.

Historiskt land

Den portugisiska nationalstaten är från 1135 e.Kr., 350 år före rivaliserande Spanien. Portugals imperium växte när Vasco de Gama seglade till Indien 1498 och Brasilien stod på tur år 1500. Vasco da Gama-bron i Lissabon är uppkallad efter honom och är 17 kilometer lång, vilket gör den till den längsta i Europa. På Portugals affischer visas denna betydelsefulla plats i motivet Vasco de Gama, en underbar scen med ett av människan skapat underverk tillsammans med den naturliga skönhet som himlen och havet erbjuder. Vid en tidpunkt styrde Portugal världen tillsammans med Spanien, eftersom dessa två nationer kontrollerade större delen av havet och var produktiva kolonisatörer. Portugal fick sitt namn efter landets näst största stad, Porto, som också finns representerad på Portugal-affischerna. Det latinska namnet på staden var Portus Cale. Ordet "Cale" tros komma från ett keltiskt ord som betyder "port". I andra sammanhang betyder det "lugn hamn". Du kan också se varför det är så i Portugal-affischer som Sunset in Porto City, en underbart detaljerad och naturfärgad bild som kan göra skillnad i alla bostads- eller företagsrum.

Mer av Portugal-affischer

Portugal är världsledande när det gäller förnybar energi och över 50 % av landets behov produceras av solpaneler, vindkraftverk, vattenkraft och vågenergi. Man kan lugnt säga att portugiserna lägger stor vikt vid att bevara naturen, och det med rätta. Som du kan se på portugisiska affischer, till exempel Skogen i Estrela-bergen, är landet välsignat med vackra platser som är så viktiga för medborgarnas hälsa. Portugal har också en kustlinje som sträcker sig över 800 kilometer och är känt för att ha 364 dagars surfing, vilket är helt häpnadsväckande. Dolphins in the Azores är en Portugal-affisch som speglar detta och som presenterar oss dessa vänliga varelser i de vackra vattnen på denna otroliga plats. Om du sätter upp den här i ditt hem eller på ditt kontor kommer den alltid att hjälpa dig att slappna av och inspirera dig att planera din nästa resa, så mycket visuell energi och kraft genereras av Photowalls Portugal-affischer.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor